KreaDoe

€ 3,50 korting

Van 26 t/m 30 oktober 2022 bezoek je dé beurs voor creatieve inspiratie!

KreaBea

Van 26 t/m 30 oktober 2022 kun jij je creatieve hart weer ophalen bij dé beurs voor creatieve inspiratie! Jaarbeurs opent wederom haar deuren waarachter alles draait om creativiteit, DIY, workshops en inspiratie. De laatste trends, technieken en allermooiste materialen ontbreken hier uiteraard niet bij.

Non-stop creatief bezig zijn

Bij KreaDoe draait alles om jouw hobby: van haken, breien en schilderen tot handlettering, upcycling en groendeco. Vergeet ook andere creatieve passies niet zoals mixed media, zelfmaakmode en home deco. De lekkere hobby's als taarten en cupcakes maken en versieren mogen in dit rijtje ook absoluut niet ontbreken!

Al deze creatieve uitingen beleef je op verschillende manieren. Neem deel aan workshops, ontmoet creatieve influencers, doe mee aan de leukste activiteiten en kijk je ogen uit naar alle pracht en praal om je heen. Breng ook zeker een bezoekje aan de KreaDoe Huiskamer waar iedere dag iets anders te beleven is.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij KreaDoe voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 7 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of voor te reserveren.
  • Na reservering ontvang je je ticket(s) van KreaDoe. Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. Je ANWB Ticket hoef je niet mee te nemen.
  • KreaDoe is toegankelijk voor mindervaliden. Bekijk de website van KreaDoe voor meer informatie over de toegankelijkheid.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden.
  • De Jaarbeurs Utrecht beschikt over genoeg parkeerplaatsen. Hier kan je betaald parkeren voor € 4,- per uur of koop een dagkaart. We raden aan om eerst de informatie op de website van de Jaarbeurs te lezen. 
  • De Jaarbeurs is ook heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal ben je er wandelend binnen enkele minuten. Ook stoppen er doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.