Koninklijke Burgers' Zoo

€ 1,50 korting

Koninklijke Burgers’ Zoo blijft maar vernieuwen!

In Burgers’ Zoo ga je als een ware ontdekkingsreiziger op avontuur door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld! Je duikt onder in de tropische koraalzee (Ocean) en verkent het tropisch regenwoud (Bush), de rotswoestijn van Arizona (Desert) en de Oost-Afrikaanse savanne (Safari).

Zoogdieren en vogels

Jouw reis voert je verder door het zoutwater vloedbos van Belize (Mangrove), de jungle van Maleisië (Rimba) en diverse charismatische zoogdieren en vogels in hun natuurlijk vormgegeven verblijven (Park).

Nieuw!

Vanaf medio april 2019 kunnen bezoekers twee gloednieuwe, uitgestrekte verblijven voor doodshoofdaapjes, neusberen en maki’s bewonderen. Ook bij kil of slecht weer zijn deze dieren in hun ruime binnenverblijven van dichtbij te bekijken. Peruaanse doodshoofdaapjes delen hun verblijf met rode neusberen, terwijl de zwarte maki’s en de ringstaartmaki’s eveneens bij elkaar gehuisvest zijn.

Buitenspeeltuin

In 2019 heeft Burgers’ Zoo bovendien een volledig vernieuwde buitenspeeltuin geopend met een oppervlakte van maar liefst 1000 vierkante meter! De avontuurlijke, moderne speeltuin kent speciale delen voor grotere en kleinere kinderen en is uitgerust met een aangenaam buitenterras, zodat (groot)ouders hun spelende kinderen niet uit het oog kunnen verliezen.

Let op: de tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.