Maatregelen coronavirus Burgers' Zoo

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen. Burgers' Zoo volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Koninklijke Burgers' Zoo

€ 1,50 korting

Beleef leuke, spannende en leerzame momenten tijdens een ontdekkingsreis in Burgers' Zoo.

Ga je mee op ontdekkingsreis?

In Burgers’ Zoo ga je als een ware ontdekkingsreiziger op avontuur door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld! Je duikt onder in de tropische koraalzee (Ocean) en verkent het tropisch regenwoud (Bush), de rotswoestijn van Arizona (Desert) en de Oost-Afrikaanse savanne (Safari). Jouw reis voert je verder door het zoutwater vloedbos van Belize (Mangrove), de jungle van Maleisië (Rimba) en diverse charismatische zoogdieren en vogels in hun natuurlijk vormgegeven verblijven (Park).

anvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar je dient hiervoor wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je hoeft na aankoop van het ANWB Ticket géén reservering meer te plaatsen op de website van Burgers' Zoo.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Burgers' Zoo is grotendeels toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Er is een speciale rolstoelroute. Het Arnhemse landschap is heuvelachtig. Met de rolstoel de heuvels op en af kan erg zwaar zijn. Indien je een elektrische rolstoel of scootmobiel hebt, wordt aangeraden deze mee te nemen naar het park. In het park zelf zijn er ook enkele scootmobielen en rolstoelen beschikbaar. Deze moeten vooraf telefonisch gereserveerd worden. Kijk voor meer informatie op de website van Burgers' Zoo.
  • Burgers’ Zoo beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. Vanuit hier ben je binnen enkele minuten in het park. Tevens is er een ruim aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden. Je kunt een parkeerticket van € 7,50 aanschaffen via de kassa bij de ingang of online via de website van Burgers' Zoo

Coronamaatregelen Koninklijke Burgers' Zoo

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels