Koninklijke Burgers' Zoo

Beleef leuke, spannende en leerzame momenten tijdens een ontdekkingsreis in Burgers' Zoo.

Ga je mee op ontdekkingsreis?

In Burgers’ Zoo ga je als een ware ontdekkingsreiziger op avontuur door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld! Je duikt onder in de tropische koraalzee (Ocean) en verkent het tropisch regenwoud (Bush), de rotswoestijn van Arizona (Desert) en de Oost-Afrikaanse savanne (Safari). Jouw reis voert je verder door het zoutwater vloedbos van Belize (Mangrove), de jungle van Maleisië (Rimba) en diverse charismatische zoogdieren en vogels in hun natuurlijk vormgegeven verblijven (Park).

Buitenspeeltuin

In 2019 is de volledig vernieuwde buitenspeeltuin geopend met een oppervlakte van maar liefst 1000 vierkante meter! De avontuurlijke, moderne speeltuin kent speciale delen voor grotere en kleinere kinderen en is uitgerust met een aangenaam buitenterras, zodat (groot)ouders hun spelende kinderen niet uit het oog kunnen verliezen.

Coronamaatregelen Koninklijke Burgers' Zoo

Geopend vanaf: 19 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen:  https://www.burgerszoo.nl/corona

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Koninklijke Burgers' Zoo met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Arnhem voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Tot € 30,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 30,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verder ontvang je ook een wandel- en fietskaart, wandel- en fietsroutes en een rugzakje met lekkers. 
Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Burger's Zoo: