Maatregelen coronavirus Koninklijke Burgers Zoo

Koninklijke Burgers Zoo volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Wij hebben de kaartverkoop voor dit uitje tijdelijk stopgezet vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hopen zo snel mogelijk weer tickets aan te kunnen bieden, houd daarvoor deze pagina in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

Koninklijke Burgers' Zoo

€ 1,50 korting

Bij Koninklijke Burgers’ Zoo leven de dieren in een zo natuurlijk en groot mogelijke vrijheid.

Koninklijke Burger's Zoo

In Burgers’ Zoo ga je als een ware ontdekkingsreiziger op avontuur door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld! Je duikt onder in de tropische koraalzee (Ocean) en verkent het tropisch regenwoud (Bush), de rotswoestijn van Arizona (Desert) en de Oost-Afrikaanse savanne (Safari).

Zoogdieren en vogels

Jouw reis voert je verder door het zoutwater vloedbos van Belize (Mangrove), de jungle van Maleisië (Rimba) en diverse charismatische zoogdieren en vogels in hun natuurlijk vormgegeven verblijven (Park).

Doodshoofdaapjes, maki's en neusberen

Bewonder de uitgestrekte verblijven voor doodshoofdaapjes, neusberen en maki’s. Ook bij kil of slecht weer zijn deze dieren in hun ruime binnenverblijven van dichtbij te bekijken. Peruaanse doodshoofdaapjes delen hun verblijf met rode neusberen, terwijl de zwarte maki’s en de ringstaartmaki’s eveneens bij elkaar gehuisvest zijn.

Buitenspeeltuin

In 2019 is de volledig vernieuwde buitenspeeltuin geopend met een oppervlakte van maar liefst 1000 vierkante meter! De avontuurlijke, moderne speeltuin kent speciale delen voor grotere en kleinere kinderen en is uitgerust met een aangenaam buitenterras, zodat (groot)ouders hun spelende kinderen niet uit het oog kunnen verliezen.

Tot € 30,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 30,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verder ontvang je ook een wandel- en fietskaart, wandel- en fietsroutes en een rugzakje met lekkers. 
Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Burger's Zoo:

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.