Klimrijk Brabant

Verleg je grenzen en neem alle hindernissen in Klimrijk Brabant, een buitengewoon avontuurlijk klimbos!

Ecologisch klimbos

Het klimpark van Klimrijk Brabant is gelegen in de prachtige bossen van Veldhoven. Het parcours bestaat uit verschillende routes, variërend in moeilijkheidsgraad. En er zijn ook speciale parcoursen voor kinderen vanaf 4 jaar (en tot en met 1.30 meter). De parcoursen zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. En de platformen kunnen met de bomen meegroeien. Klimrijk draagt de titel ‘ecologisch klimbos’ dan ook met trots! 

Naast klimmen kun je bij Klimrijk ook terecht voor avontuur dat zich niet op grote hoogte afspeelt. Er zijn verschillende in- en outdoor activiteiten. Een speurtocht met een gps-tocht, een avontuurlijk ritje op een quad, spectaculair lasergamen of de omgeving ontdekken op de ruige e-steps.

Al vanaf 4 jaar 

De vijf grote parcoursen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen die langer zijn dan 1.30 meter. Maar ook kleintjes kunnen de boom in op het Pico-parcours! Er zijn drie speciale parcoursen voor kinderen vanaf 4 jaar (en tot en met 1.30 meter).  

NIEUW: Netten Adventure

In het nieuwe Netten Adventure kan iedereen springend en klauterend op verkenning. Klim door de speciale nettentunnels en verken de vier verschillende zones waar je kan springen, buitelen en met grote ballen kan gooien, rollen of balanceren. Iedereen vanaf 4 jaar oud kan zich uitleven in deze avontuurlijke nieuwe attractie van bijna 500 vierkante meter. Een avontuur op grote hoogte voor jong en oud!