Let op: tickets Klimbos Veluwe pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Klimbos Veluwe volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Klimbos Veluwe

€ 2,- korting

Wie wil er nu niet klimmen in een écht klimbos? Tokkelen, grote netten en moeilijke overgangen, het is er allemaal!

Klimbos Veluwe

Een klimbos is alleen voor kinderen? Dacht het niet! Plezier en avontuur voor jong en oud, wel 9 klimavonturen, een tokkelroute, uitdagende bruggen, stevige lianen, grote netten, en je kiest zelf jouw route en hoe hoog je wilt gaan. Dit alles midden in de mooie natuur die de Veluwe te bieden heeft.

Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Apeldoorn met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Voor de allerkleinsten ligt er naast Klimbos Veluwe een speelweide. Neem ook een kijkje bij de hertjes en zwijnen of ga de uitkijktoren op voor een mooi uitzicht!  

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een bezoekdag te reserveren bij klimbos Veluwe. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogeljk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. 

Aanvullende ticketinformatie:

 • Ticket 1 persoon - vanaf 1.20m (junior - 3,5 uur klimmen)
  Dit ticket geeft toegang tot het Juniorbos: met 3 routes voor kinderen, volwassenen die met kinderen mee willen klimmen en voor klimmers die alleen op eenvoudige en lage routes willen. De minimale leeftijd voor een juniorroute is 6 jaar en je dient minimaal 1.20m lang te zijn.
  Let op: volwassenen die enkel klimmen op de juniorroutes mogen hiervoor een junior ticket aanschaffen.
 • Ticket ​1 persoon - vanaf 1.40m (regulier - 3,5 uur klimmen)
  Dit ticket biedt toegang tot alle 9 routes van Klimbos Veluwe. Je dient hiervoor een minimale lengte van 1.40 te hebben. 
  Let op: bij kinderen jonger dan 12 jaar moet een volwassene toezicht houden of mee klimmen. Dit is afhankelijk van de route.
 • Je reserveert enkel voor de klimmers: als je alleen wilt komen kijken, hoef je niet te reserveren of een ticket aan te schaffen. Je kunt als toeschouwer onder en langs de routes mee lopen om te kijken, aan te moedigen en om foto's te maken.
 • Met dit ticket mag je 3,5 uur klimmen, dit is inclusief de instructie van 30 minuten.
 • De tickets zijn niet geldig op feestdagen.
 • Tijdens het boekingsproces kan je upgrades aan je klimuitje toevoegen, zoals consumpties. Daarnaast is het toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar het klimbos.
 • Kledingadvies: stevige schoenen met goede grip en comfortabele kleding waarin je je goed kan bewegen. Klimbos Veluwe adviseert jonge klimmers bij warm weer om een t-shirt te dragen en geen hempje met dunne bandjes. De banden van de juniorgordel kan anders gaan snijden in de schouders.
 • Losse voorwerpen, zoals telefoons, sleutels etc., zijn in de routes niet toegestaan. Hiervoor zijn er gratis kluisjes aanwezig voor bezoekers.
 • Er is parkeergelegenheid aanwezig waar je kunt parkeren tegen gemeentelijk tarief. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 25 minuten lopen naar Klimbos Veluwe (i.v.m. de corona-maatregelen geldt er een aangepaste route).
 • Je dient beide tickets geprint mee te nemen naar Klimbos Veluwe.

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn! Wij bieden tickets met korting aan voor de diverse locaties van de klimbossen.
Bekijk het volledige aanbod van Klimbos Nederland

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.