Maatregelen coronavirus Klimbos Gooi-Eemland

Klimbos Gooi-Eemland is voorlopig gesloten. Houd voor de meest actuele informatie de website van dit uitje in de gaten. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Klimbos Gooi Eemland

Tot € 2,- korting

Een actief dagje uit in het bos beleef je bij Klimbos Gooi-Eemland.
Land van ANWB ZILVER

In Lage Vuursche is één van de vier mooie locaties van Klimbos Nederland gevestigd: Klimbos Gooi-Eemland. Uniek aan deze locatie is de tokkelroute over een enorme natuurlijk gevormde kuil. Een bijzondere ervaring om daarover heen te zweven!

Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, midden in de natuur. Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Lage Vuursche met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit Klimbos heeft maar liefst tien verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Het perfecte uitje voor jong en oud! Je kan al vanaf 7 jaar komen klimmen en starten met de 4 junior routes op 2 tot 7 meter hoogte. Let op: het kind moet hiervoor een reikhoogte van 1.30m hebben.

Een bezoek aan Klimbos Gooi-Eemland duurt ongeveer 3,5 uur, inclusief instructie. 

Aanvullende informatie tickets

Voor Klimbos Gooi-Eemland verkopen we een regulier en een junior ticket:

  • Regulier = reikhoogte vanaf 1.60m
  • Junior = reikhoogte vanaf 1.30m

De reikhoogte kun je meten door recht te gaan staan, houd je armen boven je hoofd en maak van je handen vuisten. Je meet de afstand tussen de grond en bovenkant van de vuisten.

Let op: vooraf reserveren wordt aangeraden

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering door te bellen naar 088 - 554 66 36. Door vooraf te reserveren weet je zeker dat je verzekerd bent van een klimplek.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.
De tickets zijn niet geldig tijdens feestdagen.