Maatregelen coronavirus Klimbos Gooi-Eemland

Klimbos Gooi-Eemland volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Klimbos Gooi Eemland

Een actief dagje uit in het bos beleef je bij Klimbos Gooi-Eemland.
Land van ANWB ZILVER

Klimbos Gooi-Eemland

In Lage Vuursche is één van de vier mooie locaties van Klimbos Nederland gevestigd: Klimbos Gooi-Eemland. Uniek aan deze locatie is de tokkelroute over een enorme natuurlijk gevormde kuil. Een bijzondere ervaring om daarover heen te zweven!

Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, midden in de natuur. Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Lage Vuursche met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit Klimbos heeft maar liefst tien verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Het perfecte uitje voor jong en oud! Je kan al vanaf 7 jaar komen klimmen en starten met de 4 junior routes op 2 tot 7 meter hoogte. Let op: het kind moet hiervoor een reikhoogte van 1.30m hebben.

Een bezoek aan Klimbos Gooi-Eemland duurt ongeveer 3,5 uur, inclusief instructie.