Maatregelen coronavirus Klimbos Brabantse Wal

Klimbos Brabantse Wal volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Klimbos Brabantse Wal

In Bergen op Zoom ligt één van de vier schitterende locaties van Klimbos Nederland: Klimbos Brabantse Wal.
Land van ANWB BRONS

Klimbos Brabantse Wal

Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, midden in de natuur. Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Bergen op Zoom met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit Klimbos heeft acht verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Hierdoor is het een leuk uitje voor jong en oud! Je kunt al vanaf 7 jaar komen klimmen en starten met de 2 junior routes op 3 tot 4 meter hoogte. Let op: het kind moet hiervoor een reikhoogte van 1.30m hebben.

Een bezoek aan Klimbos Brabantse Wal duurt ongeveer 3,5 uur, inclusief instructie. Na afloop kun je genieten van een drankje of een ijsje bij het ernaast gelegen StayOkay. Het Klimbos is gelegen in een openbaar bos. Je kunt er dus gewoon door heen wandelen en fietsen. Ook is het mogelijk om mountainbikes te huren om zo op een actieve manier de omgeving te verkennen.