Maatregelen coronavirus Klimbos Brabantse Wal

Klimbos Brabantse Wal is voorlopig gesloten. Houd voor de meest actuele informatie de website van dit uitje in de gaten. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?').

Klimbos Brabantse Wal

Tot € 2,- korting

In Bergen op Zoom ligt één van de vier schitterende locaties van Klimbos Nederland: Klimbos Brabantse Wal.
Land van ANWB BRONS

Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, midden in de natuur. Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Bergen op Zoom met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit Klimbos heeft acht verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Hierdoor is het een leuk uitje voor jong en oud! Je kunt al vanaf 7 jaar komen klimmen en starten met de 2 junior routes op 3 tot 4 meter hoogte. Let op, het kind moet hiervoor een reikhoogte van 1.30m hebben.

Een bezoek aan Klimbos Brabantse Wal duurt ongeveer 3,5 uur, inclusief instructie. Na afloop kun je genieten van een drankje of een ijsje bij het ernaast gelegen StayOkay. Het Klimbos is gelegen in een openbaar bos. Je kunt er dus gewoon door heen wandelen en fietsen. Ook is het mogelijk om mountainbikes te huren om zo op een actieve manier de omgeving te verkennen. 

Aanvullende informatie tickets

Voor Klimbos Brabantse Wal verkopen we een regulier en een junior ticket:

  • Regulier = reikhoogte vanaf 1.60m
  • Junior = reikhoogte vanaf 1.30m

De reikhoogte kun je meten door recht te gaan staan, houd je armen boven je hoofd en maak van je handen vuisten. Je meet de afstand tussen de grond en bovenkant van de vuisten.

Let op: vooraf reserveren wordt aangeraden

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering door te bellen naar 088 - 554 66 36. Door vooraf te reserveren weet je zeker dat je verzekerd bent van een klimplek.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.
De tickets zijn niet geldig tijdens feestdagen.