Let op: tickets Klimbos Brabantse Wal pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Klimbos Brabantse Wal volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Klimbos Brabantse Wal

Tot € 2,- korting

Een waanzinnig avontuur, midden in de natuur, met te gekke tokkelbanen, netten, lianen en uitdagende bruggen: dit alles en nog veel meer vind je in Klimbos Brabantse Wal.

Klimbos Brabantse Wal

Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, midden in de natuur. Dit klimbos is echt een dynamisch bos. Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit klimbos heeft acht verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Hierdoor is het een leuk uitje voor jong en oud! Dit jaar is er een nieuwe junior route toegevoegd, met leuke elementen. Je klimt tot maximaal 6 meter hoogte. Deze uitdaging is niet alleen voor jonge klimmers, ook als volwassene kan je met een junior ticket genieten van deze route. 

Uitgeklommen? Na afloop kun je genieten van een drankje of een ijsje bij het ernaast gelegen StayOkay.

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn! Wij bieden tickets met korting aan voor de diverse locaties van de klimbossen.
Bekijk het volledige aanbod van Klimbos Nederland

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Klimbos Brabantse Wal voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende informatie

  • Tickets zijn niet geldig op feestdagen.
  • Je moet minimaal 6 jaar zijn en een minimale lengte hebben van 1.20m om te kunnen klimmen in Klimbos Achterhoek. Voor personen van 1.20-1.40m zijn er 3 routes beschikbaar. Voor personen vanaf 1.40m zijn er 8 routes beschikbaar.
  • Met dit ticket mag je 3,5 uur klimmen, dit is inclusief de instructie van 30 minuten.
  • Je hoeft alleen tickets aan te schaffen voor klimmers. Wanneer iemand meegaat als begeleiding of om te kijken, hoeft hij/zij geen ticket aan te schaffen.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Honden zijn toegestaan mits ze zijn aangelijnd.

Coronamaatregelen Klimbos Brabantse Wal

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.