Klimbos Brabantse Wal

Een waanzinnig avontuur, midden in de natuur, met te gekke tokkelbanen, netten, lianen en uitdagende bruggen: dit alles en nog veel meer vind je in Klimbos Brabantse Wal.

Klimbos Brabantse Wal

Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, midden in de natuur. Dit klimbos is echt een dynamisch bos. Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit klimbos heeft acht verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Hierdoor is het een leuk uitje voor jong en oud! Dit jaar is er een nieuwe junior route toegevoegd, met leuke elementen. Je klimt tot maximaal 6 meter hoogte. Deze uitdaging is niet alleen voor jonge klimmers, ook als volwassene kan je met een junior ticket genieten van deze route. 

Uitgeklommen? Na afloop kun je genieten van een drankje of een ijsje bij het ernaast gelegen Brasserie Bosluzt.

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn!