Klimbos Achterhoek

Spannend en verrassend: het avontuurlijkste uitje in het bos met vooral veel plezier!

Klimbos Achterhoek

In Ruurlo is gevestigd: Klimbos Achterhoek. Een plek vol verrassingen: je vindt een speelparadijs met avonturen voor jong en oud! Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur. Duik een middag de natuur in en bepaal zelf hoe hoog je wilt gaan! En nu heeft het Junior bos 3 oranje routes, een echte uitdaging, niet alleen voor jonge klimmers maar ook als volwassene kan je met een junior ticket genieten van deze route.

Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Ruurlo met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit klimbos heeft acht verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Het perfecte uitje voor jong en oud! Je kunt al vanaf 6 jaar komen klimmen en starten met de oranje routes, ideaal om mee te beginnen als je het een beetje spannend vindt. 
Na afloop kun je genieten van een ijsje of een lekkere pannenkoek bij het ernaast gelegen restaurant De Heikamp.

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn!