Avonturenboerderij Molenwaard

20% korting

Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard. Een leuk, educatief uitje voor families met kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar!
Land van ANWB GOUD

Avonturenboerderij Molenwaard is benoemd tot leukste uitje van provincie Zuid-Holland 2022!

ANWB Ledendagen Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard is zaterdag 1 en zondag 2 april 2023 het domein van ANWB-leden. ANWB maakt het mogelijk om Molenwaard op die dagen voordelig te bezoeken. Ga je mee? Bestel je tickets voor de ANWB Ledendagen in Avonturenboerderij Molenwaard hier

Beleef het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard

Van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof, het kan bij Avonturenboerderij Molenwaard! Knuffel de dieren, ontdek de bijzondere dierenwereld, de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun.

Voel jij ook de lentekriebels?

Van 18 februari t/m 20 april 2023 vier je Lente op de Boerderij! In de lente staat de boerderij prachtig in bloei. De tulpen schieten de grond uit en insecten ontwaken uit hun winterslaap. Tijdens lente op de boerderij ontdek jij de natuur op zijn mooist en leer je meer over alle kriebelbeestjes:

 • Ga op ontdekkingstocht met het kriebelbeestjesboekje: wat is dat voor een beestje? Tijdens Lente op de Boerderij kan jij met het speciale kriebelbeestjesboekje de Avonturenboerderij over. Voer de opdrachten uit en leer meer over alle kriebelbeestjes. Aan het eind van de dag ontvang jij jouw boerderijdiploma en word je net als Fien en Teun een echt boertje of boerinnetje.
 • Fien & Teun Liedjesfeest: zing en swing mee met Fien en Teun  op de vrolijkste liedjes van het favoriete boertje en boerinnetje. Daar maken zij een echt feestje van! Na afloop van het Fien & Teun liedjesfeest show kan je met hen op de foto.                 
 • Bewonder de GiGa Grote Kriebelbeestjes: laat je verrassen door alle bewegende insecten op de boerderij.

Benieuwd naar alle evenementen? Bekijk de evenementenpagina van Avonturenboerderij Molenwaard voor een overzicht.

Overnachten op Vakantiepark Molenwaard

Verblijf een weekend of midweek op Vakantiepark Molenwaard en krijg gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Kies je voor de polderse rust in een Biesbosch Chalet, ga je luxe kamperen in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Je geniet al van dit arrangement vanaf 149,- per verblijf! Klik op de volgende link om het arrangement te bekijken: Vakantiepark Molenwaard.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Avonturenboerderij Molenwaard

 • Reguliere tickets: 20% korting - geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2024
 • ANWB Ledendagen tickets: 40% korting - bestelbaar op deze pagina en geldig op 1 of 2 april 2023

Aanvullende ticketinformatie

 • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. We raden aan jouw ticket(s) 24 uur voor jouw aankomsttijd te bestellen. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
 • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
 • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
 • Bij Avonturenboerderij Molenwaard mag je je eigen eten en drinken nuttigen in het park, maar niet in Eeterij Molenzicht en Pannenkoekenrestaurant de Fruitschuur en het bijbehorende terras. Verspreid over het park staan picknicktafels waar je gebruik van kunt maken.
 • Honden zijn van harte welkom bij Avonturenboerderij Molenwaard, mits aangelijnd. Het is echter niet toegestaan om je hond mee te nemen in de activiteiten, dierenverblijven, Eeterij Molenzicht en het Fien & Teun Theater (uitgezonderd hulphonden). Honden mogen ook nooit alleen worden gelaten. 
 • Bij Avonturenboerderij Molenwaard is voldoende parkeergelegenheid. De uitrijmunt is te koop bij de kassa van het park voor € 7,- of online voor € 7,-.
 • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Avonturenboerderij Molenwaard te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.