Let op: tickets Avonturenboerderij Molenwaard pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Avonturenboerderij Molenwaard volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Avonturenboerderij Molenwaard

20% korting

Ontdek met de hele familie van alles over de boerderij, natuur, tuin én dieren bij Avonturenboerderij Molenwaard. Een leuk, educatief uitje voor families met kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar!
Land van ANWB GOUD

Beleef het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard

Van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof, het kan bij Avonturenboerderij Molenwaard! Knuffel de dieren, ontdek de bijzondere dierenwereld, de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun.

Leuk en educatief

Hoe legt een kip een ei? Is een tomaat groente of fruit? En hoe maken bijen honing? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maak je kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Met een divers aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar.

Maak ook kennis met de stromende kracht achter het Nederlandse (polder)landschap. Ervaar bij de speelplek met waterwerken op een actieve wijze de werking van het water. Lukt het jou om Holland droog te houden?

Fien en Teun

Het zusje en broertje Fien & Teun, dagelijks te zien bij RTL Telekids, zijn het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard. Zij zullen regelmatig aanwezig zijn op het park. Heb jij Fien & Teun altijd al eens willen ontmoeten en een leuke foto met ze willen maken? Dan is nu je kans! Kom naar Avonturenboerderij Molenwaard, een onvergetelijke belevenis voor jong… en toch stiekem ook voor oud!

Naast de kans om Fien & Teun te ontmoeten, treden ze op in hun eigen theater. In hun eigen interactieve minishow delen Fien en Teun hun leukste verhaaltjes over het leven op de boerderij op een muzikale en humorvolle manier. 

Overnachten op Vakantiepark Molenwaard

Verblijf een weekend of midweek op Vakantiepark Molenwaard en krijg gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Kies je voor de polderse rust in een Biesbosch Chalet, ga je luxe kamperen in een Avonturentent of heb je altijd al willen overnachten in een kleine Boerderij? Je geniet al van dit arrangement vanaf 149,- per verblijf! 
Klik op de volgende link om het arrangement te bekijken: Vakantiepark Molenwaard.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Avonturenboerderij Molenwaard voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. We raden je aan om zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket een reservering te plaatsen. De beschikbaarheid kan hard gaan. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit dien je wel aan te geven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Avonturenboerderij Molenwaard.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • Bij Avonturenboerderij Molenwaard is voldoende parkeergelegenheid. De uitrijmunt is te koop bij de kassa van het park voor € 5,-.
  • Op het park zijn alle sanitaire voorzieningen geopend. 
  • Elke dag zijn op het park diverse (extra) horecapunten geopend. Haal de lekkerste lekkernijen, en kies een plekje aan één van de picknicktafels of bankjes verspreid over het hele park.
  • Bij Avonturenboerderij Molenwaard mag je je eigen eten en drinken nuttigen in het park, maar niet in Eeterij Molenzicht en Pannenkoekenrestaurant de Fruitschuur en het bijbehorende terras. Verspreid over het park staan picknicktafels waar je gebruik van kunt maken.
  • Honden zijn van harte welkom bij Avonturenboerderij Molenwaard, mits aangelijnd. Het is echter niet toegestaan om je hond mee te nemen in de activiteiten, dierenverblijven, Eeterij Molenzicht en het Fien & Teun Theater (uitgezonderd hulphonden). Honden mogen ook nooit alleen worden gelaten. 

Coronamaatregelen Avonturenboerderij Molenwaard

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.