ANWB Ledendagen Avonturenboerderij Molenwaard

40% korting

Vier als eerste het 5-jarig bestaan van Avonturenboerderij Molenwaard op 1 en 2 april! Een leuk, educatief én feestelijk uitje voor families met kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar!
Land van ANWB GOUD

Avonturenboerderij Molenwaard is benoemd tot leukste uitje van provincie Zuid-Holland 2022!

ANWB Ledendagen Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard is zaterdag 1 en zondag 2 april 2023 het domein van ANWB-leden. ANWB maakt het mogelijk om Molenwaard op die dagen voordelig te bezoeken. Ga je mee?

Vier als eerste het 5-jarig bestaan van Avonturenboerderij Molenwaard op 1 en 2 april! Beleef samen met de héle familie een feestelijk dagje uit én maak er met het favoriete boertje en boerinnetje een écht verjaardagsfeestje van voor de boerderij.

Speciaal voor de verjaardag van de Avonturenboerderij kun je op ontdekkingstocht met jouw opdrachtenboekje over het versierde park, geniet je van attracties en feestelijke activiteiten en shows. Aan het einde van jouw dag ontvang je zelfs een écht diploma, ook leuk als aandenken aan het verjaardagsfeestje van de boerderij.

Wil je Avonturenboerderij Molenwaard op andere dagen bezoeken? Bestel dan tickets met korting op deze pagina.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor 1 of 2 april 2023. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
  • Bij Avonturenboerderij Molenwaard mag je je eigen eten en drinken nuttigen in het park, maar niet in Eeterij Molenzicht en Pannenkoekenrestaurant de Fruitschuur en het bijbehorende terras. Verspreid over het park staan picknicktafels waar je gebruik van kunt maken.
  • Honden zijn van harte welkom bij Avonturenboerderij Molenwaard, mits aangelijnd. Het is echter niet toegestaan om je hond mee te nemen in de activiteiten, dierenverblijven, Eeterij Molenzicht en het Fien & Teun Theater (uitgezonderd hulphonden). Honden mogen ook nooit alleen worden gelaten. 
  • Bij Avonturenboerderij Molenwaard is voldoende parkeergelegenheid. De uitrijmunt is te koop bij de kassa van het park voor € 7,- of online voor € 6,50.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Avonturenboerderij Molenwaard te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.