advertentie

Doe mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer bij jou in de buurt


Altijd al gek geweest op dieren? Beleef een unieke dag op één van de kinderboerderijen bij jou in de buurt en doe mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer!

Tijdens de Kinderboerderijen Actief Toer (gehouden in de hele maand juni) spaart iedere kinderboerderij om een specifieke wens in vervulling te laten gaan; nieuwe kippenhokken, educatief wandbord, speelattributen op `t erf of een klompenrek met klompjes. Als de spaardoelen gerealiseerd kunnen worden is de kinderboerderij weer een stukje aantrekkelijker voor mens en dier.

Doe mee aan heel veel leuke activiteiten zoals de Actief Run: Een kleine sponsorloop op of rond het terrein van de kinderboerderij waaraan iedereen kan deelnemen voor het desbetreffende spaardoel. Deelname kan vanaf € 5,- per persoon. Schrijf je hier in voor de Actief Run.

Ook aan de minder sportievelingen is gedacht. Zo kun je voor het goede doel lekkere pannenkoeken bakken en eten, is er een schaapscheerfeest en wordt er voorgelezen tussen de dieren.

Help jij mee om van deze lustrum editie een succes te maken? Meer informatie over deelnemende kinderboerderijen, acties en activiteiten is hier te vinden.


Terug naar homepage

advertentie