Keukenhof

Profiteer van € 2,50 korting

Keukenhof is het leukste en fleurigste dagje uit!

Keukenhof is dé plek om deze lente te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen. Een dag vol beleving die je niet snel zult vergeten. 
Het mooiste lentepark ter wereld biedt een unieke geur- en kleurbeleving, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en bruisende evenementen.

Flower Power

Keukenhof staat in 2019 geheel in het thema van Flower Power. In Keukenhof verbinden de bloemen mensen uit de hele wereld, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren '70. Een prachtig thema om de 70ste Keukenhof mee te vieren. Flower Power, de kracht van bloemen!

Combineer jouw bezoek aan Keukenhof met een overnachting in City Resort Hotel Leiden met tweegangendiner.

Het Keukenhofconcert

Op woensdag 24 april vindt het Keukenhofconcert plaats van 18:00 - 20:00 uur. Tijdens het concert hoor je tal van bekende klassieke meesterwerken en schitterende popnummers, gespeeld op een groot overdekt podium op het landgoed van Kasteel Keukenhof. Karin Bloemen, Carel Kraaijenhof, Tania Kross, Alain Clark en anderen zullen op het toneel verschijnen.

Wil je alleen het Keukenhofconcert bezoeken? Bestel dan hier jouw tickets.