Kerstuitjes

Bij het Land van ANWB bestel je tickets voor de leukste uitjes in kerstsferen

De kerst is voor veel mensen een van de gezelligste periodes van het jaar. En met deze leuke uitjes kom je zeker in de juiste sferen.

De leukste uitjes in kerstsferen met ledenvoordeel

Museum Willet-Holthuysen

De gehele maand december is Museum Willet-Holthuysen in kerstsfeer! Het mooiste servies is uit de kast gehaald, er hangen overal sfeerlichtjes, de kerstbomen zijn mooi versierd, de kaarsjes staan aan en de tafel is riant gedekt.

Bestel kaartjes met 25% korting

Het Amsterdams Winterparadijs

Van 21 december tot en met 5 januari wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot de plek voor jouw ultieme winterbeleving. Zowel overdag als 's avonds is er genoeg te beleven.

Bestel kaartjes met 2,50 korting

Classical Christmas Concert

Kom in de kerststemming met het Bach Choir & Orchestra of the Netherlands en pianist Jan Vayne. Het programma van dit kerstconcert bestaat uit bekende kerstklassiekers van wereldberoemde componisten.

Bestel kaartjes met 35% korting

Wintercircus Utrecht

In de kerstvakantie tonen de beste artiesten uit de hele wereld de prachtigste kunsten tijdens het Wintercircus Utrecht. Van acrobatische hoogstandjes, razende motoren en een koorddansact op grote hoogte tot aan onovertroffen comedy en een romantisch liefdesverhaal.

Bestel tickets met 10,- ledenvoordeel

Winterweken in Madurodam

Van 6 december tot en met 5 januari is Madurodam sfeervol verlicht met duizenden lichtjes. Zo zag je het park nog nooit. Met meer dan 65.000 schitterende lichtjes, heerlijke lekkernijen én winterse tafereeltjes is de sfeer elke dag winters en gezellig.

Bestel tickets met 3,- korting

Ook leuk en in wintersferen: