advertentie

Kerstmarkten


De grens over voor spectaculaire kerstmarkten is niet meer nodig. Ook in Nederland zijn er, verspreid over het hele land, meer dan genoeg.

Kerstmarkten zijn de ultieme manier om in de kerstsfeer te komen. Met kraampjes vol kerstversiering, overal sfeervolle lichtjes, versierde kerstbomen en kerstmuziek is het een heerlijke locatie om rond te struinen. Warm je op aan een glaasje glühwein of warme chocolademelk en geniet van de gezelligheid in de donkere dagen voor kerst.

In Nederland worden elk jaar een hoop kerstmarkten georganiseerd en ze hebben allemaal wel iets speciaals te bieden. Zo kan je in Haarzuilens langs 240 verwarmde stands struinen, met het prachtige Kasteel de Haar als decor. In Amsterdam wordt de RAI omgetoverd tot een waar winterparadijs, met sneeuw, reuzenrad en schaatsbaan. Benieuwd hoe een Engelse kerstmarkt uit 1850 eruit ziet? Je kan het beleven in Garderen op de Winterfair in Dickensstijl. Verder wordt in Apeldoorn een betoverende buitenfair georganiseerd. Je kan er heerlijk wintershoppen langs de lanen van Het Loo.
De leukste kerstmarkten van het land, met natuurlijk een aantrekkelijk ledenvoordeel, hebben we voor je op een rijtje gezet. Je vindt ze hier.

Daarmaast zijn er ook meerdere gratis kerstmarkten in Nederland te vinden:
- Kerstmarkt Dordrecht
- Kerstmarkt Valkenburg
- Kerstmarkt Maastricht
- Drijvende kerstmarkt in Leiden
- Kerstmarkt Den Haag


Terug naar homepage

advertentie