Kerstcircus Ahoy

€ 10,- korting!

Kerstcircus Ahoy viert haar 50e verjaardag met een onvergetelijke show voor jong en oud.

Komt dat zien, komt dat zien!

Kerstcircus Ahoy haar 50e verjaardag. Maak de feestdagen nog specialer met een bezoek aan het klassieke circus voor jong en oud. Internationale circusartiesten schitteren in de Rotterdamse piste om het hooggeëerd publiek een onvergetelijke show te presenteren. Geniet naast de grappen en grollen van de doldwaze clown en de spectaculaire stunts van de acrobaten, van leuke attracties en volop lekkers te eten en te drinken. Bijzonder is ook dat al 50 jaar lang, een live orkest de artiesten begeleidt. Dit zorgt voor een ongekende ambiance, dat is waarom Kerstcircus Ahoy al decennialang een begrip is.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Kerstcircus AHOY voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende informatie

  • Ticketprijs is inclusief servicekosten.
  • Vooraf reserveren is verplicht.
  • Voucher is geldig voor Tribune toegangskaarten, vak A, B, C of D. Deze worden automatisch geselecteerd.
  • Actie geldt alleen voor de volgende shows: dinsdag 27/12/2022 om 11:30 uur, vrijdag 30/12/2022 om 15:30 uur, zaterdag 31/12/2022 om 11:30 uur.
  • Rolstoel- en begeleiderplaatsen zijn enkel telefonisch te reserveren via Ticketmaster 0900-3001255 (beperkte beschikbaarheid). Geef hierbij wel duidelijk aan dat je via de ANWB besteld.
  • Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis mits zij op schoot kunnen.
  • Voor Kerstcircus Ahoy gelden de huisregels van Rotterdam Ahoy. De volledige huisregels kun je hier lezen.
  • Kom je met eigen vervoer? Parkeren op het eigen terrein van AHOY kost €15,- voor een hele dag. Vooraf een parkeerplaats met parkeergarantie (€18,-) reserveren is ook mogelijk, bestel je parkeerticket hier
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Kerstcircus AHOY te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.