Kerst met Francis

€ 5,- korting

Vier de feestdagen of luidt het nieuwe jaar feestelijk in met Francis van Broekhuizen! Een bezoek aan deze voorstelling is inclusief hapjes en drankjes vooraf en na afloop van het concert op de betoverende winterse Kerstmarkt.

Komisch en meeslepend Kerstverhaal

Deze Kerstvakantie van 23 december t/m 6 januari presenteert sopraan en operadiva Francis van Broekhuizen een unieke reeks Kerst- en Nieuwjaarsconcerten in de Beurs van Berlage. In deze concertreeks worden de meest iconische en beroemde Kerstliederen en operaklassiekers verweven tot een komisch en meeslepend Kerstverhaal. De muzikale leiding ligt in handen van haar vaste begeleider; pianist Gregor Bak. Het zangkwartet van jonge talenten en de doorgewinterde muzikanten Frits Landesbergen en Edwin Corzilius complementeren de cast.

Kerstmarkt

De Graanbeurszaal van de Beurs van Berlage wordt omgetoverd tot Kerstmarkt waar men in de vele winterse kraampjes op het gezellige dorpsplein o.a. erwtensoep, glühwein, poffertjes, broodjes worst, cava, warme chocolademelk en andere lekkernijen kan verkrijgen. Al deze drankjes en hapjes zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Waar en wanneer

Van 23 december t/m 6 januari in de majestueuze Grote Zaal van de Beurs van Berlage Amsterdam.

Aanvullende informatie

  • De show duurt ongeveer 2,5 uur incl hapjes en drankjes
  • Drankjes en hapjes zijn inbegrepen in de toegangsprijs. Dieetwensen: vegetarisch, vegan of glutenvrij, graag 1 week voor aanvang van de voorstelling doorgeven via ons contactformulier
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via ons contactformulier
  • Informatie over de bereikbaarheid en parkeren: De ideale manier om in het centrum van Amsterdam te komen. Je parkeert je auto op een P+R-locatie aan de rand van de stad en je reist verder met het openbaar vervoer. Of: Parking Centrum Oosterdok, Oosterdokstraat 150, 1011 DK Amsterdam. (700 parkeerplaatsen; Maximale doorrijhoogte 2,10 meter) of Parkeergarage Q-Park Bijenkorf, Beursplein 15, 1012 JW Amsterdam (400 parkeerplaatsen; Maximale doorrijhoogte 1,80 meter)

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels