Kasteeltuinen Arcen

Tot € 2,50 korting

Kasteeltuinen Arcen is door Land van ANWB in 2016, 2017, 2018 én 2019 verkozen tot een van de leukste uitjes van Limburg!
Land van ANWB ZILVER 2019 Leukste uitje van Limburg

Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Het park is 32 hectare groot en vol geur, kleur en unieke tuinen. Kasteeltuinen Arcen is gelegen in het Noord-Limburgse pittoreske dorpje Arcen, op slechts enkele minuten per auto van Venlo.

Laat je inspireren door Kasteeltuinen Arcen en ontdek de schoonheid van bloemen en planten in een van de meer dan 15 verschillende tuinen zoals het Rosarium, de Oosterse watertuin of de subtropische Casa Verde. Geniet van de mooie tuinen, bezoek de exposities in het monumentale 17e-eeuwse kasteel of maak gebruik van de 21-holes midgetgolfbaan.

Regelmatig vinden er evenementen, exposities en muziekoptredens plaats. Voor kinderen is er een avontuurlijke midgetgolfbaan, een speurtocht, een grote speeltuin en een aaiweide. In juli en augustus hebben kinderen t/m 17 jaar gratis toegang (één kind per betalende volwassene)!

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.
De tickets zijn niet geldig van 20 t/m 23 september 2019 (ivm het evenement Elfia) en tijdens de avondopenstellingen.