Kasteel en park Rosendael

€ 1,- korting

Beleef een fantastische dag in het unieke Gelderse erfgoed!

Kasteel en park Rosendael

Beleef de middeleeuwen in kasteel en park Rosendael! In deze tijd was dit een belangrijke residentie van de graven en hertogen van Gelre. In het kasteel heerst een bewoonde sfeer, zo zijn er nog veel oorspronkelijke interieuronderdelen te zien, waaronder een prachtige collectie meubels, zilver, porselein en familieportretten. Ontdek het bekende park met de bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen. Bij de Oranjerie kun je terecht voor een hapje en een drankje waar je op het terras met uitzicht over de rozentuin van kunt genieten.

Leuk voor kinderen!

Voor kinderen is er van alles te beleven! Voordat je het weet spuiten honderden straaltjes water uit de grond en moet je rennen om niet nat te worden. Je kan opzoek naar waterdiertjes in de bosvijver en trek vooral even je schoenen uit om over het blote voetenpad te lopen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij kasteel en park Rosendael voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Gelderse kastelen

Kasteel en park Rosendael is onderdeel van Geldersch Landschap & Kasteelen. Deze stichting draagt zorg voor natuurterreinen, kastelen en landgoederen in Gelderland. Benieuwd naar de andere Gelderse kastelen? Klik op de volgende link voor een overzicht: kastelen in Gelderland.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.