Maatregelen coronavirus Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Julianatoren

Ontmoet jouw favoriete TV-sterren Jul & Julia in kinderpretpark Julianatoren!

Kinderpretpark Julianatoren

Meer dan 60 attracties en spectaculaire shows zorgen voor een onvergetelijke dag in kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn. Het kinderpretpark is speciaal voor gezinnen met kinderen van 2 tot ongeveer 10 jaar oud.

Attracties

Een duizelingwekkende rit in Jul's Rollerskates is alleen weggelegd voor de meest stoere jongens en meiden. Zin in nog meer avontuur? In Dino's tour kom je oog in oog te staan met echte dinosaurussen. Trotseer vervolgens woeste golven in de Draaiende Piraat en probeer niet zeeziek te worden. Geen last van hoogtevrees? Stort dan met een flinke vaart naar beneden in de vrijevaltoren De Hoge Hoed! 

Voor de kleintjes

Ook de allerkleinsten beleven een heerlijke dag in kinderpretpark Julianatoren! Rij mee over de Jul's Stones Baan of word een echte cowboy op een paard tijdens een ritje over de Paardenbaan. Ontmoet zagende, muziekmakende en babykabouters in Kabouterwonderland. Of stap in een helikopter en vlieg door het hele park!

Jouw favoriete TV-karakters

Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia... ze zijn dagelijks op televisie te zien. Je ontmoet ze in levende lijve in kinderpretpark Julianatoren! Geef ze een dikke knuffel en maak een mooie foto met ze voor thuis.

Coronamaatregelen Julianatoren

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Tot € 50,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 50,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Julianatoren: bekijk alle accommodaties in Gelderland