Julianatoren

Ontmoet jouw favoriete TV-sterren Jul & Julia in kinderpretpark Julianatoren!

Kinderpretpark Julianatoren

Meer dan 60 attracties en spectaculaire shows zorgen voor een onvergetelijke dag in kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn. Het kinderpretpark is speciaal voor gezinnen met kinderen van 2 tot ongeveer 10 jaar oud.

Attracties

Een duizelingwekkende rit in Jul's Rollerskates is alleen weggelegd voor de meest stoere jongens en meiden. Zin in nog meer avontuur? In Dino's tour kom je oog in oog te staan met echte dinosaurussen. Trotseer vervolgens woeste golven in de Draaiende Piraat en probeer niet zeeziek te worden. Geen last van hoogtevrees? Stort dan met een flinke vaart naar beneden in de vrijevaltoren De Hoge Hoed! 

Voor de kleintjes

Ook de allerkleinsten beleven een heerlijke dag in kinderpretpark Julianatoren! Rij mee over de Jul's Stones Baan of word een echte cowboy op een paard tijdens een ritje over de Paardenbaan. Ontmoet zagende, muziekmakende en babykabouters in Kabouterwonderland. Of stap in een helikopter en vlieg door het hele park!

Jouw favoriete TV-karakters

Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia... ze zijn dagelijks op televisie te zien. Je ontmoet ze in levende lijve in kinderpretpark Julianatoren! Geef ze een dikke knuffel en maak een mooie foto met ze voor thuis.