Maatregelen coronavirus Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Julianatoren

€ 3,- korting

Ontmoet jouw favoriete TV-sterren Jul & Julia in kinderpretpark Julianatoren!

Kinderpretpark Julianatoren

Meer dan 60 attracties en spectaculaire shows zorgen voor een onvergetelijke dag in kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn. Het kinderpretpark is speciaal voor gezinnen met kinderen van 2 tot ongeveer 10 jaar oud.

Attracties

Een duizelingwekkende rit in Jul's Rollerskates is alleen weggelegd voor de meest stoere jongens en meiden. Zin in nog meer avontuur? In Dino's tour kom je oog in oog te staan met echte dinosaurussen. Trotseer vervolgens woeste golven in de Draaiende Piraat en probeer niet zeeziek te worden. Geen last van hoogtevrees? Stort dan met een flinke vaart naar beneden in de vrijevaltoren De Hoge Hoed! 

Voor de kleintjes

Ook de allerkleinsten beleven een heerlijke dag in kinderpretpark Julianatoren! Rij mee over de Jul's Stones Baan of word een echte cowboy op een paard tijdens een ritje over de Paardenbaan. Ontmoet zagende, muziekmakende en babykabouters in Kabouterwonderland. Of stap in een helikopter en vlieg door het hele park!

Jouw favoriete TV-karakters

Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia... ze zijn dagelijks op televisie te zien. Je ontmoet ze in levende lijve in kinderpretpark Julianatoren! Geef ze een dikke knuffel en maak een mooie foto met ze voor thuis.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij kinderpretpark Julianatoren. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

Voor kinderen t/m 1 jaar hoeft geen ticket aangeschaft te worden.

Coronamaatregelen Julianatoren

Geopend vanaf: 28 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen:

Er is een verplichte looproute binnen het park.

https://www.julianatoren.nl/veilig-samen-uit/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie

Tot € 30,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 30,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verder ontvang je ook een wandel- en fietskaart, wandel- en fietsroutes en een rugzakje met lekkers. 
Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Julianatoren:

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Kinderpretpark Julianatoren met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Apeldoorn voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.