Julianatoren

€ 2,- korting

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland! Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar.

Ontmoet in Julianatoren ook jouw favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt!

Attracties

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates. Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan.

Jul en Julia de Muis heten je, samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin, elke ochtend van harte welkom met een vrolijke openingsshow. Gedurende de dag zijn er meerdere shows in het park te zien. Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af!

Zomerweken

Tot en met 1 september staat Julianatoren in het teken van de Jul & Julia Zomerweken! Ga mee op wereldreis in de spectaculaire show Jul & Julia en de Reis om de Wereld. Leer de stoere passen van de Cowboydans in Jul's Wild West Show, swing mee met Mevrouw Suikerspin tijdens haar Mexicaanse Dansshow en dans de limbo met Meneer Kaasgaaf.

Zomeravonden

Geniet extra lang van de zomerse sferen tijdens de Zomeravonden op 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus. Julianatoren is dan namelijk tot 20:00 uur geopend en heeft elke avond een ander thema (bijvoorbeeld piraten, sprookjes en het wilde westen).

Let op: de tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.