Julianatoren

€ 2,- korting

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland! Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar.

En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Nieuwe attractie

Dit seizoen wordt de nieuwe attractie De Hoge Hoed geopend, de vrije-valtoren. In één van de acht stoeltjes wordt langzaam omhoog getakeld. Eenmaal blijf je even hangen en daarna maak je draaiend een vrije val naar beneden.

Jongens en meisjes

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates. Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan!

Tijdens de weekenden en schoolvakanties zijn je muizenvriendjes te zien in hun eigen spectaculaire grote parkshow “Het Goud van het Wilde Westen”! Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.