advertentie

Jesus Christ Superstar

Amsterdam
 
(23 beoordelingen)
Jesus Christ Superstar  4523


  • alttekst

Uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist in 2015 en 2017 al tienduizenden harten te veroveren.

Let op: Tickets zijn te koop tot en met 1 april 14:00 uur

Deze grootse Engelstalige productie van Jesus Christ Superstar is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1973 waarin Ted Neeley ook schittert in de rol van Jezus. Dertig jaar was Ted Neeley toen hij op het witte doek gestalte gaf aan de zoon van God. Maar liefst 45 jaar later is hij Jezus nog steeds.

De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de doorgewinterde Ted Neeley vormen samen een (bijna) heilige drie-eenheid. Ondersteund door meer dan vijftig castleden en live orkest. Laat je meevoeren door geweldige songs als I don’t know how to love him, Superstar en het fenomenale Gethsemane.


> Bekijk alle klassieke voorstellingen
> Naar alle theatervoorstellingen


Kenmerken van Jesus Christ Superstar
Theater-/muziekfestivals
Jesus Christ SuperstarTheater-/muziekfestivals

Klantenbeoordeling Jesus Christ Superstar

 
(23 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Waardering
- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenMels + Toos, 6 februari 2017 Stel
Orkest stond te hard t.o.v. de Zang


Mooie voorstelling dat wel, we hebben de voorstelling gezien op Zaterdag 4 Feb. in het RAI theater in Amsterdam. Wat direct al opviel is dat we de zang vanaf het begin niet goed konden verstaan, ondanks we 1ste rang zaten op het balkon. Het geluid van het orkest stond veel te hard t.o.v. van de zang. Pas na de pauze plm. 1 uur was het iets beter. Jammer van de voorstelling

Hans en Marianne, 5 februari 2017 Groep
Geweldige voorstelling!


In het verleden de film gezien en de elpee grijs gedraaid. Nu dan de kans om hem "alive'te zien. Het is een belevenis die je niet mag missen. Wat een geweldige cast en wat zijn de effecten van nu goed gebruikt in de voorstelling. Het was een indrukwekkend samenspel. Ook al zaten wij 3e rang, wij hadden toch goed zicht omdat on stage veel in de hoogte werd gespeeld. De muziek en zang was perfect .in 1 woord : doen!

FolAf, 5 februari 2017 Stel
Indrukwekkend


Vanaf het allereerste begin tot de laatste noot, INDRUKWEKKEND en emotioneel! De hoofdpersonen , met name Jezus, haald je zo dichtbij dat wij het gevoel hadden echt 2000 jaar terug in de tijd te zijn geweest. Super, om nooit te vergeten!

kamfamilie, 3 februari 2017 Groep
Verrassend en ontroerend


We hadden de musical uit 1973 allemaal wel eens gezien, maar hoe dit voor 2016/17 is vormgegeven was een verrassende ervaring! Het mooie van zo'n theateruitvoering is, dat de geschiedenis van Jezus nog veel - ontroerend - dichterbij komt. Een aanrader! De balans tussen muziek en zang was niet goed, zodat de gezongen teksten nauwelijks verstaanbaar waren.

Richato, 30 januari 2017
Prachtig deed niets af aan het origineel


Het raakt je, als 12jarige heb ik het origineel in film gezien, ze zijn echt dicht bij het origineel gebleven. Het blijft me boeien het is gewoonweg fantastisch. Had het voor geen goud willen missen, echt de moeite waard.
Toon meer resultaten


Prijzen niet bekend

Prijzen en tickets

Prijzen niet bekend

PraktischSuggesties


Geen foto
Tot € 15,- korting

Nacht van Oranje

Rotterdam
(0 beoordelingen)
De Nacht van Oranje is een waar feest met Nederlandstalige muziek.
Geen foto
Tot € 13,- korting

Het Groot Klassiek Koor Apeldoorn en Wibi Soerjadi

Apeldoorn
(1 beoordeling)
Het Groot Klassiek Koor Apeldoorn geeft een optreden.
Geen foto
20% korting

Showponies

(0 beoordelingen)
Entertainer Alex Klaasen is terug met een hilarische theatervoorstelling Showponies.
Geen foto
€ 7,50 korting

Zomerconcert Laurens van Rooyen met rondvaart over de Vecht

(6 beoordelingen)
Een van Nederlands bekendste pianisten en componisten Laurens van Rooyen geeft weer een aantal zomerconcerten.