advertentie

Jesus Christ Superstar

Amsterdam
 
(23 beoordelingen)
Jesus Christ Superstar  4523

Bestel tickets voor Jesus Christ Superstar met € 15,- korting

€ 15,- korting

Uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist in 2015 en 2017 al tienduizenden harten te veroveren.

Deze grootse Engelstalige productie van Jesus Christ Superstar is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1973 waarin Ted Neeley ook schittert in de rol van Jezus. Dertig jaar was Ted Neeley toen hij op het witte doek gestalte gaf aan de zoon van God. Maar liefst 45 jaar later is hij Jezus nog steeds.

De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de doorgewinterde Ted Neeley vormen samen een (bijna) heilige drie-eenheid. Ondersteund door meer dan vijftig castleden en live orkest. Laat je meevoeren door geweldige songs als I don’t know how to love him, Superstar en het fenomenale Gethsemane.


> Bekijk alle klassieke voorstellingen
> Naar alle theatervoorstellingen


Kenmerken van Jesus Christ Superstar
Theater-/muziekfestivals
Jesus Christ SuperstarTheater-/muziekfestivals

Klantenbeoordeling Jesus Christ Superstar

 
(23 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Waardering
- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenMels + Toos, 6 februari 2017 Stel
Orkest stond te hard t.o.v. de Zang


Mooie voorstelling dat wel, we hebben de voorstelling gezien op Zaterdag 4 Feb. in het RAI theater in Amsterdam. Wat direct al opviel is dat we de zang vanaf het begin niet goed konden verstaan, ondanks we 1ste rang zaten op het balkon. Het geluid van het orkest stond veel te hard t.o.v. van de zang. Pas na de pauze plm. 1 uur was het iets beter. Jammer van de voorstelling

Hans en Marianne, 5 februari 2017 Groep
Geweldige voorstelling!


In het verleden de film gezien en de elpee grijs gedraaid. Nu dan de kans om hem "alive'te zien. Het is een belevenis die je niet mag missen. Wat een geweldige cast en wat zijn de effecten van nu goed gebruikt in de voorstelling. Het was een indrukwekkend samenspel. Ook al zaten wij 3e rang, wij hadden toch goed zicht omdat on stage veel in de hoogte werd gespeeld. De muziek en zang was perfect .in 1 woord : doen!

FolAf, 5 februari 2017 Stel
Indrukwekkend


Vanaf het allereerste begin tot de laatste noot, INDRUKWEKKEND en emotioneel! De hoofdpersonen , met name Jezus, haald je zo dichtbij dat wij het gevoel hadden echt 2000 jaar terug in de tijd te zijn geweest. Super, om nooit te vergeten!

kamfamilie, 3 februari 2017 Groep
Verrassend en ontroerend


We hadden de musical uit 1973 allemaal wel eens gezien, maar hoe dit voor 2016/17 is vormgegeven was een verrassende ervaring! Het mooie van zo'n theateruitvoering is, dat de geschiedenis van Jezus nog veel - ontroerend - dichterbij komt. Een aanrader! De balans tussen muziek en zang was niet goed, zodat de gezongen teksten nauwelijks verstaanbaar waren.

Richato, 30 januari 2017
Prachtig deed niets af aan het origineel


Het raakt je, als 12jarige heb ik het origineel in film gezien, ze zijn echt dicht bij het origineel gebleven. Het blijft me boeien het is gewoonweg fantastisch. Had het voor geen goud willen missen, echt de moeite waard.
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Rang 1 van € 81,50,- voor vanaf
€ 66,
50
Rang 2 van € 71,50 voor vanaf
€ 56,
50
Rang 3 van € 61,50- voor vanaf
€ 46,
50-
Rang 4 van € 51,50 voor vanaf
€ 36,
50
Inclusief €2,50 servicekosten per ticket
U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 25 maart 2018
te gebruiken t/m 1 april 2018

Inclusief annuleringsverzekering

Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Actievoorwaarden
Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid
Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch


Suggesties


Geen foto
20% korting

NEELIE!

meerdere locaties
(0 beoordelingen)
Theatergroep Suburbia heeft de primeur van een toneelvoorstelling, geïnspireerd op het leven van Neelie Kroes.
Geen foto
15% korting

The Stones Tribute

diverse theaters
(0 beoordelingen)
The Stones is “more of a reincarnation than a tribute band”.
Geen foto
€ 25,- korting

Danceperados of Ireland

Den Haag
(0 beoordelingen)
A magical Irish journey
Geen foto
15% korting

Terror

(0 beoordelingen)
Mag je bewust meer dan honderd mensen de dood in jagen, als je daarmee de levens van tienduizenden mensen redt?