In de zomer naar het theater

In de zomer zijn de meeste theaters dicht. Maar er zijn uitzonderingen: voorstellingen die gewoon doorspelen. En jij kan ze bezoeken!

CARO

Tot en met september

CARO is een familieshow met humor, muziek en acrobatiek waarin het levensverhaal van Oscar wordt verteld. Zonder woorden wordt een verhaal overgebracht.

Bestel tickets met korting

MAMMA MIA!

Tot en met september

MAMMA MIA! is de musicalsensatie die je meeneemt in een zorgeloze zomer vol plezier. Het is een onweerstaanbaar verhaal vol humor, vriendschap en liefde.

Bestel tickets met korting

De Drie Musketiers

2 juli tot en met 31 augustus

In het Amsterdamse Bostheater is deze zomer een moderne variant van De Drie Musketiers te zien. Het bekende verhaal werd door de toneelgroep De Warme Winkel in een nieuw jasje gestopt, met slapstick en spektakel.

Bestel tickets met korting

Mammoet

16 juli tot en met 1 september

Mammoet is een bijzondere voorstelling midden in de natuur dat bij zonsondergang plaats vindt. Betoverende muziek en fabelachtige kostuums maken onderdeel uit van dit spektakel over idealen, moed en opoffering.

Bestel tickets en ontvang een gratis drankje en programmaboek

Anastasia

september

Anastasia is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en vertelt het legendarische verhaal van een verloren Russische prinses die op zoek is naar haar werkelijke identiteit. Vanaf september te zien.

Bestel tickets met korting

Freek de Jonge

september

Cabaretier Freek de Jonge komt weer terug naar Carré met de voorstelling De Suppoost. In september zal hij een drietal voorstellingen laten zien waar je meeneemt op avontuur als zaalwachter van een museum.

Bestel tickets met korting

Brooklyn Nights

28 september

Brooklyn Nights is dé dinner experience in de studio's Aalsmeer. Geniet van waanzinnige zang en dans, muzikaal omlijst door het live orkest. Na afloop is er een afterparty.

Bestel tickets met korting

Ook leuk