Let op:

Tickets voor Het IJsbeelden Festival worden op datum en op tijd verkocht. De beschikbare dagen en tijden zie je als je op ‘bestel tickets’ klikt. In verband met verwachte drukte raden wij je aan om je tickets voor een bezoek in de voorjaarsvakantie minstens 1 dag van tevoren te bestellen. Dus bestel geen tickets voor Het IJsbeelden Festival op dezelfde dag als dat je een bezoek wilt brengen. Het lijkt soms mogelijk om tickets te kopen voor een tijdstip voor vandaag, maar dit raden wij af: in verband met de verwachte drukte raken de tijden voor een bezoek op vandaag namelijk erg snel uitverkocht.

Nederlands IJsbeelden Festival

Tot € 4,50 korting

Het grootste winterevenement van Nederland vind je in Zwolle!

Van zaterdag 14 december 2019 tot en met zondag 1 maart 2020 staan de IJsselhallen in Zwolle in het teken van het Nederlands IJsbeelden Festival.
Dit jaar is het thema R-IJS DOOR DE TIJD. De beste ijskunstenaars uit de hele wereld gaan met dit thema aan de slag en verwerken 550.000 kilo ijs en sneeuw in prachtige sculpturen tot wel 6 meter hoog. Special effects met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer.

Start in de prehistorie met een verijsde dinosaurus op ware grootte. Loop vervolgens in de ijstijd een Mammoet met enorme slagtanden tegen het lijf. Reis verder door de tijd en zie onder andere een stoomlocomotief uit de industriële revolutie op een echte treinrail. Eindig de expositie met een bezoekje aan Mars.

Overnachten

Combineer jouw bezoek aan het Nederlands IJsbeelden Festival met een overnachting in Zwolle! Het historische centrum van de stad heeft namelijk genoeg bezienswaardigheden en zeer leuke winkeltjes. Je boekt de 3-daagse stedentrip Zwolle - Mercure Hotel al vanaf € 115,- p.p.

Let op: de aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.

Tickets zijn maximaal 3 maanden vooruit te boeken. Staat jouw voorkeursdatum er niet tussen en valt deze wel binnen de actieperiode, wacht dan even met bestellen tot de datum er wel tussen staat