Pannenkoekenboot Rotterdam

Tot € 3,50 korting

Onbeperkt pannenkoeken eten terwijl je vaart over de Rotterdamse wateren en met de skyline als uitzicht!

Rotterdamse wateren

In 75 minuten vaar je door de Rotterdamse wateren met een prachtig uitzicht over de imposante skyline. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen!  

Onbeperkt pannenkoeken eten

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van heerlijke pannenkoeken. Op de tafel vind je diverse toppings zodat je jouw pannenkoek eerst kan versieren voordat je hem opeet. Hoeveel pannenkoeken kan jij op in 75 minuten?

Na het pannenkoeken eten is het heerlijk uitwaaien op het buitendek. Bij mooi weer kan je natuurlijk ook buiten smullen van de pannenkoeken. Voor de jongste gasten zijn er kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Aanvullende ticketinformatie

  • Tickets zijn geldig op de in het bestelproces gekozen datum en tijdstip.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • De rondvaart duurt 75 minuten in totaal.
  • Zorg ervoor dat je een kwartier voor afvaart aanwezig bent.
  • Drankjes zijn niet in de prijs inbegrepen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Aan boord gaan in een rolstoel is mogelijk, maar alleen op het benedendek (waar het pannnenkoekenbuffet is). De toiletten zijn echter op het bovendek en alleen te bereiken via een trap. Er is geen lift of invalidentoilet aan boord. Twijfel je of je aan boord kan? Neem dan contact op met Pannenkoekenboot Rotterdam rotterdam@pannenkoekenboot.nl 010-4367295
  • Je kunt recht voor de Euromast parkeren op een parkeerplaats. Op dit terrein geldt kentekenparkeren en er is één parkeerautomaat ter hoogte van De Zwarte Zwaan. Kijk voor meer informatie over het parkeren op de site van Pannenkoekenboot Rotterdam.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Pannenkoekenboot Rotterdam te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Pannenkoekenboot in andere steden

Wil je naast de Pannenkoekenboot in Rotterdam ook andere steden, zoals Amsterdam en Nijmegen, op deze manier ontdekken? Dat kan! Bestel je tickets met korting dan voor Pannenkoekenboot Amsterdam of Pannenkoekenboot Nijmegen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.