Maatregelen coronavirus Pannenkoekenboot Nijmegen

Pannenkoekenboot Nijmegen volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Pannenkoekenboot Nijmegen

Vaar 60 minuten op de Waal met een prachtig uitzicht over het natuurgebied de Ooijpolder, de stad en de Nijmeegse bruggen.

Vaar over de Waal en geniet van het rivierlandschap met zijn boerderijen en boomgaarden. De Pannenkoekenboot vaart langs het prachtige natuurgebied de Ooijpolder, onder de Nijmeegse bruggen door en vanaf het water heb je een mooi uitzicht op de stad.

Onbeperkt pannenkoeken eten

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van heerlijke pannenkoeken. Op de tafel vind je diverse toppings zodat je jouw pannenkoek eerst kan versieren voordat je hem opeet. Hoeveel pannenkoeken kan jij op in 60 minuten?

Na het pannenkoeken eten is het heerlijk uitwaaien op het buitendek. Bij mooi weer kan je natuurlijk ook buiten smullen van de pannenkoeken. Voor de jongste gasten zijn er kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Coronamaatregelen Pannenkoekenboot Nijmegen

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.