Maatregelen coronavirus Pannenkoekenboot Amsterdam

Pannenkoekenboot Amsterdam volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Pannenkoekenboot Amsterdam

Hoeveel pannenkoeken kan jij op in 60 minuten?

Vaar 60 minuten op 't IJ waar je alle indrukwekkende nieuwe gebouwen ziet. Ook zie je hoe Amsterdam verandert; de oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming. Daarnaast zijn er ook nieuwe juweeltjes, zoals EYE museum, aan de kades toegevoegd. In de zomer bestaat de kans om, tijdens het vaartochtje, een indrukwekkend cruiseschip tegen te komen. 

Onbeperkt pannenkoeken eten

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van heerlijke pannenkoeken. Op de tafel vind je diverse toppings zodat je jouw pannenkoek eerst kan versieren voordat je hem opeet. Hoeveel pannenkoeken kan jij op in 60 minuten?

Na het pannenkoeken eten is het heerlijk uitwaaien op het buitendek. Bij mooi weer kan je natuurlijk ook buiten smullen van de pannenkoeken. Voor de jongste gasten zijn er kleurplaten met kleurtjes, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen.

Coronamaatregelen Pannenkoekenboot Amsterdam

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.