Holiday on Ice

€ 10,- korting

Holiday on Ice, ’s werelds meest succesvolle ijsshow, is van 8 december 2022 t/m 8 januari 2023 in vijf Nederlandse steden te zien met een fantastische kerstshow.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Holiday on Ice 

De meest succesvolle ijsshow ter wereld

Het wereldberoemde Holiday on Ice zal van 8 december 2022 t/m 8 januari 2023 achtereenvolgens in Groningen, Rotterdam, Den Bosch,Amsterdam en Maastricht te zien zijn met de nieuwe show SUPERNOVA. In elke speelstad worden er slechts 6 shows opgevoerd.

De artiesten zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien. Er zijn meer dan 300 oogverblindende kostuums, er is een sneeuwstorm, vuurwerk en natuurlijk kom je helemaal in de kerstsfeer door het romantische verhaal. Pure schaatskunst wordt gecombineerd met de nieuwste technische mogelijkheden voor een middag of avond om nooit te vergeten! Boek nu als eerste met korting voor de beste plaatsen voor deze indrukwekkende kerstshow en ontdek de magie van Holiday on Ice met 333 miljoen bezoekers in 79 jaar de meest succesvolle ijsshow ter wereld.

Filmpje

Bekijk hierboven het filmpje voor een sneakpreview van de nieuwe show.

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Holiday on Ice 

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Holiday on Ice - Supernova met € 10,- korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • Maximaal 8 tickets per boeking
  • Wij bieden €10,- voordeel op Rang 1 en Rang 2 tickets (ook op kindertickets)

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.

Coronamaatregelen Holiday on Ice

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor de nieuwe maatregelen rondom het Coronatoegangsbewijs of kijk op de eigen website van het uitje voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.