Holiday on Ice - Supernova

€ 10,- korting

Holiday on Ice, ’s werelds meest succesvolle ijsshow komt na bijna 4 jaar eindelijk terug naar ons land met slechts 24 shows. Boek nu je tickets met € 10,- korting. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 29,90. En je zit op de eerste rang vanaf € 39,90!

Bestel hier tickets voor Holiday on Ice - Supernova

In november en december 2020 zal de nieuwe show Supernova te zien zijn in achtereenvolgens de IJsselhallen in Zwolle (12 t/m 15 november), het MECC in Maastricht (19 t/m 22 november), Het Groningse MartiniPlaza (26 t/m 29 november en de Amsterdamse RAI (10 t/m 13 december).

Nieuwe show Supernova

Bij de spiksplinternieuwe show Supernova komt het publiek ogen en oren tekort. De schaatsers zijn niet alleen op, maar ook boven het ijs te zien en regelmatig zelfs boven het publiek. Voor de voorstelling zijn onder meer vierhonderd nieuwe kostuums ontworpen.

De creatieve leiding van Supernova is in handen van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser die naast Olympisch goud winnaar ook drievoudig wereldkampioen is namens Groot-Brittannië. Na zijn sportcarrière ging hij als schaatser aan de slag bij Holiday on Ice, waar hij ook aan de wieg stond van diverse shows als Creative Director. Het kostuumontwerp is verzorgd door Stefano Canulli, die eerder verantwoordelijk was voor de kostuums van onder meer Thierry Mugler en Valentino.

75-jarig bestaan

Holiday on Ice vierde in 2018 het 75-jarig bestaan en is in die periode uitgegroeid tot ’s werelds meest populaire ijsshow. Inmiddels bezochten bijna 333 miljoen mensen een van de shows die in die 75 jaar op het ijs werden gebracht.

Filmpje

Bekijk hierboven het filmpje voor een sneakpreview van de nieuwe show.

Bestel hier tickets voor Holiday on Ice - Supernova

Bestellen/actie

De kaartverkoop voor Holiday on Ice vindt plaats via onze partner Eventim. Dit betreft een nieuwe manier van kaartverkoop die wij momenteel aan het onderzoeken zijn. Wij hechten waarde aan de mening van onze leden. Wij willen dan ook graag weten hoe jij het hebt ervaren om op deze manier tickets te bestellen. Na het afronden van jouw bestelling voor Holiday on Ice vragen wij je om jouw mening achter te laten via een formulier. Dat formulier vind je in de bevestigingsmail die je ontvangt na je bestelling (scroll in de mail naar beneden voor de link naar het formulier). Als dank voor jouw mening ontvang je na het invullen van het formulier een kortingscode* t.w.v. € 10,-.

*Voorwaarden

Voorwaarden: De kortingscode ontvang je binnen twee weken per e-mail. De kortingscode is geldig voor alle uitjes die via ANWB Eropuit geboekt kunnen worden (excl. verblijfsarrangementen/hotelovernachtingen). Je ontvangt 1 kortingscode per bestelling/lidmaatschapsnummer. De ANWB staat in haar recht om deze actie op elk gewenst moment stop te zetten of te wijzigen. Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.