Holiday on Ice - Supernova

Koop tickets met 10,- korting voor Holiday on Ice - Supernova door op de bestelbutton te klikken. Tijdens het plaatsen van de bestelling maak je gelijk een reservering voor een specifieke bezoekdatum.

Holiday on Ice - Supernova

€ 10,- korting

Holiday on Ice, ’s werelds meest succesvolle ijsshow, komt eindelijk terug naar ons land. Boek nu je tickets met € 10,- korting. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 29,90. En je zit op de eerste rang vanaf € 39,90!

Bestel hier tickets voor Holiday on Ice - Supernova

In december 2021 en januari 2022 zal de nieuwe show Supernova te zien zijn in achtereenvolgens de IJsselhallen in Zwolle (9 t/m 12 december 2021), het Groningse MartiniPlaza (16 t/m 19 december 2021), de Amsterdamse RAI (23 t/m 27 december 2021), het MECC in Maastricht (29 december 2021 t/m 2 januari 2022) en Rotterdam Ahoy (7 t/m 9 januari 2022).

Nieuwe show Supernova

Bij de spiksplinternieuwe show Supernova komt het publiek ogen en oren tekort. De schaatsers zijn niet alleen op, maar ook boven het ijs te zien en regelmatig zelfs boven het publiek. Voor de voorstelling zijn onder meer vierhonderd nieuwe kostuums ontworpen.

De creatieve leiding van Supernova is in handen van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser die naast Olympisch goud winnaar ook drievoudig wereldkampioen is namens Groot-Brittannië. Na zijn sportcarrière ging hij als schaatser aan de slag bij Holiday on Ice, waar hij ook aan de wieg stond van diverse shows als Creative Director. Het kostuumontwerp is verzorgd door Stefano Canulli, die eerder verantwoordelijk was voor de kostuums van onder meer Thierry Mugler en Valentino.

75-jarig bestaan

Holiday on Ice vierde in 2018 het 75-jarig bestaan en is in die periode uitgegroeid tot ’s werelds meest populaire ijsshow. Inmiddels bezochten bijna 333 miljoen mensen een van de shows die in die 75 jaar op het ijs werden gebracht.

Filmpje

Bekijk hierboven het filmpje voor een sneakpreview van de nieuwe show.

Bestel hier tickets voor Holiday on Ice - Supernova

Coronamaatregelen Holiday on Ice

Deze show hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die de organisatie treft: coronamaatregelen.

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Holiday on Ice - Supernova met € 10,- korting, in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.