Het Domein van de Grotten van Han

€ 2,- korting

Pure wildlife en een mysterieuze onderaardse wereld!

Bezoek in alle vrijheid het beste wildlifepark, een domein van maar liefst 250 hectare. Te voet (wandelpaden van 2,5 of 5 km) of met de safaricar kun je de Europese big five spotten: beren, wolven, lynxen, bizons en veelvraten.

Na je safaritocht neem je een duik onder de grond om het majestueuze decor van de grot te ontdekken, met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Je staat oog in oog met de geologische wonderen van één van de mooiste grotten van Europa. Laat je verrassen door de sprookjesachtige lichteffecten en beleef magische avonturen met de klank- en lichtshow Origin, die je meeneemt naar de oorsprong van de wereld en de grot.
Je kan deze idyllische ervaring verlengen met het PrehistoHan, een indrukwekkende archeologische expositie, en met Han 1900, het museum van de vergeten ambachten.

Het PassHan ticket geeft toegang tot: de Grot, het Wildpark, de expositie PrehistoHan en het museum Han 1900. De verschillende attracties van het Domein mogen op verschillende dagen bezocht worden (zolang het ticket geldig is).

Let op: tickets zijn alleen via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.