Maatregelen coronavirus Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han volgt de maatregelen van de Belgische regering. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je hoeft geen reservering te plaatsen na aanschaf van je ANWB ticket; je kunt direct de Grotten van Han bezoeken. Je dient je ticket nog wel om te wisselen aan de kassa.

Het Domein van de Grotten van Han

€ 2,- korting

Pure wildlife en een mysterieuze onderaardse wereld vind je bij het Domein van de Grotten van Han!

Bezoek in alle vrijheid het beste wildlifepark, een domein van maar liefst 250 hectare. Te voet (wandelpaden van 2,5 of 5 km) of met de safaricar kun je de Europese big five spotten: beren, wolven, lynxen, bizons en veelvraten.

Na je safaritocht neem je een duik onder de grond om het majestueuze decor van de grot te ontdekken, met haar onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. Je staat oog in oog met de geologische wonderen van één van de mooiste grotten van Europa. Laat je verrassen door de sprookjesachtige lichteffecten en beleef magische avonturen met de klank- en lichtshow Origin, die je meeneemt naar de oorsprong van de wereld en de grot.

Je kan deze idyllische ervaring verlengen met het PrehistoHan, een indrukwekkende archeologische expositie, en met Han 1900, het museum van de vergeten ambachten.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je dient je op de dag van jouw bezoek aan te melden bij de infobalie van het Domein en het uur van je bezoek van de Grot en het Wildpark ter plaatse te reserveren. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen per vertrek.
  • Het PassHan ticket geeft toegang tot: de Grot, het Wildpark, de expositie PrehistoHan en het museum Han 1900. De verschillende attracties van het Domein mogen op verschillende dagen bezocht worden (zolang het ticket geldig is).
  • Kinderen t/m 3 jaar ontvangen gratis toegang.

Coronamaatregelen het Domein van de Grotten van Han

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: vanaf 1 juli volledig geopend, daarvoor alleen voor afhalen
Overige maatregelen:  https://grotte-de-han.be/nl/faq

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.