Maatregelen coronavirus Het Arsenaal

Het Arsenaal volgt de richtlijnen van het RIVM. In verband met de huidige maatregelen heeft Het Arsenaal besloten tijdelijk de deuren te sluiten. Het is daardoor op dit moment helaas niet mogelijk om tickets te bestellen. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de verwachte openingsdatum en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Het Arsenaal

€ 1,- korting

Het Arsenaal in het centrum van Vlissingen bestaat uit het grootste Piratenpark van Nederland en Zeelands grootste zeeaquarium!

Het Arsenaal in Vlissingen bestaat uit drie verdiepingen vol vermaak! Op de begane grond vind je de onderwaterwereld, op de eerste verdieping kan je klimmen en klauteren als een piraat en op de derde etage vind je maar liefst 300 jaar geschiedenis. Beklim ook de Arsenaal Toren, deze uitkijktoren op 45 meter hoogte geeft je namelijk een prachtig uitzicht over de Westerschelde.

Onderwaterwereld

Sta oog in oog met een echte haai, aai de roggen en ga op avontuur in de onderwaterwereld en tropische zaal, met maar liefst vier grote aquaria. Probeer alle felgekleurde tropische vissen te tellen (het is onmogelijk!) en geef jouw handen een speciale behandeling in de Garra Rufa bak, de visjes poetsen jouw handen schoon! 

Het Piratenhol

Word een echte piraat en leer een schip te enteren, een kanon te vuren, en met een geweer te schieten. Doorsta jij de piratentest? Ga dan mee op avontuur op de scheepssimulator en kies met Zwartbaard het ruime sop en beleef je de wildste piratenavonturen.

Piratengeschiedenis

Leer hoe de piraten leefden en maak kennis met een aantal piraten uit het verleden. Ontdek vervolgens in de Touwslagerij van Michiel de Ruyter hoe touwen worden gemaakt. 

Met één entreebewijs bezoek je het gehele Arsenaal: de piratengedeeltes, de onderwaterwereld en de uitkijktoren! Met het ANWB-ticket ontvangen bezoekers een gratis piratenooglapje.

Aanvullende ticketinformatie

  • Tickets zijn uitsluitend geldig op de door jou gekozen datum. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 2 uur, de 2 uur gaat in op het gekozen tijdstip.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.

Coronamaatregelen Het Arsenaal

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.