Kaartverkoop ANWB Ledendagen - tentoonstelling Romanovs en Ridders in Hermitage Amsterdam

Dinsdag 14 april om 12:00 uur ’s middags zou de kaartverkoop voor de ANWB Ledendagen in de Hermitage van start gaan. Vanwege het coronavirus start deze kaartverkoop voorlopig nog niet. De ANWB Ledendagen zullen niet op zaterdag 13 en zondag 14 juni plaatsvinden. We hopen zo spoedig mogelijk een nieuwe datum te communiceren. Wegens de ontwikkelingen rondom het coronavirus, is het helaas op korte termijn nog niet mogelijk om een nieuwe datum te bepalen voor de ledendagen. Zodra er meer informatie bekend is, zullen wij je hierover informeren via deze pagina. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

Hermitage Amsterdam - Romanovs en Ridders

€ 4,- korting

Bezoek de tentoonstelling 'Romanovs in de ban van Ridders' tijdens de ANWB Ledendagen in de Hermitage Amsterdam.

Tentoonstelling Romanovs in de ban van de Ridders

ANWB-leden bezoeken tijdens de ANWB Ledendagen voordelig de tentoonstelling 'Romanovs in de ban van de Ridders'. Deze tentoonstelling, met ruim 250 objecten, is een spannend verhaal over tsaren, ridders en jonkvrouwen. Zo bekijk je twintig volledige harnassen die spectaculair geëxposeerd worden in een ware ridderwereld.

Leuke familie-activiteiten

Doe mee aan allerlei leuke familie-activiteiten tijdens de ANWB Ledendagen in de Hermitage. Zo kun je middeleeuwse spelletjes spelen, is er een speurtocht én kun je verkleed op de foto.