Let op: tickets Happen en Stappen pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Happen en Stappen volgt de richtlijnen van het RIVM en de Belgische overheid. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Happen en Stappen

€ 3,50 korting

Happen en Stappen: de lekkerste wandeltochten van Nederland en België!

Heerlijk Happen en Stappen!

Happen en Stappen combineert wandelen en eten. Het idee: één wandelroute, twee restaurants en drie gangen. Verspreid door Nederland en België zijn er ruim 65 routes aangelegd, zodat jij kan genieten van een heerlijke wandeling én heerlijke gerechten. Happen en Stappen heeft zowel een ochtend- als een middagarrangement.

Hoe ziet een dagje Happen en Stappen er uit?

  1. De dag begint met een warm welkom bij één van de restaurants met een lekker kopje koffie of thee met gebak.
  2. Hierna wandel je naar het andere restaurant op de route, waar je kunt opwarmen met een heerlijke kop soep.
  3. Vervolgens loop je wederom via een schitterende route weer terug naar het startpunt. Hier sluit je de dag af met een uitgebreide lunch of heerlijk hoofdgerecht.

Je bepaalt zelf bij welke van de twee aangesloten restaurants op de route je wilt starten. Op www.happenenstappen.nl/routes worden de routes gepresenteerd. Het arrangement van Happen en Stappen is inclusief: koffie met gebak, soep en een lunch (ochtendarrangement) of hoofdgerecht (middagarrangement).

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Happen en Stappen voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Reserveren kan tot 18.00 uur één dag van tevoren.
  • Na het plaatsen van de reservering ontvang je meer informatie per e-mail van Happen en Stappen.
  • Je kunt kiezen tussen een ochtendarrangement (start tussen 10:00 en 11:00 uur) en een middagarrangement (start tussen 12:30 en 13:30 uur).
  • Het ochtendarrangement is inclusief: koffie met gebak, soep en een lunch.
  • Het middagarrangement is inclusief: koffie met gebak, soep en een hoofdgerecht.
  • Drankjes zijn niet inbegrepen bij het arrangement. Bij het verlaten van het restaurant dien je de genuttigde drankjes te betalen.
  • Kinderen tot en met 10 jaar hoeven geen ticket te kopen, je dient wel het aantal kinderen op te geven bij de reservering. Ze mogen ter plekke bestellen en afrekenen. 

Coronamaatregelen Happen en Stappen

Dit uitje hanteert de richtlijnen van de Nederlandse en Belgische regering. 
Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen in België.
Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen in Nederland.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.