advertentie

Happen en Stappen

meerdere locaties
 
(4 beoordelingen)
Happen en Stappen  454

Koop nu je tickets voor Happen en Stappen met € 3,75 korting

€ 3,75 korting

Happen en Stappen: de lekkerste wandeltochten van Nederland en België.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Happen en Stappen combineert wandelen en eten. Het idee: 1 wandelroute, 2 restaurants, 3 gangen. Verspreid over Nederland en België zijn ruim 60 routes aangelegd. Iedere route wordt verzorgd door twee restaurants. Happen en Stappen heeft zowel een ochtend- als een middagarrangement.

Hoe ziet een dagje Happen en Stappen er uit?
• Jouw dag begint met ontvangst bij één van de restaurants met een lekker kopje koffie of thee met gebak.
• Hierna wandel je naar het tweede restaurant, waar je kunt opwarmen met een heerlijke kop soep.
• Vervolgens ga je met de benenwagen wederom via een schitterende route weer terug naar het startpunt. Hier sluit je de dag af met een uitgebreide lunch of heerlijk hoofdgerecht.
 
Je bepaalt zelf bij welke van de twee aangesloten restaurants op de route je wil starten. Happen en Stappen is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Op www.happenenstappen.nl wordt elke route gepresenteerd.

Wil je een reservering plaatsen?
* Gasten dienen een reservering te plaatsen via de website: www.happenenstappen.nl
* Gasten kunnen tot 18.00 uur één dag van tevoren een reservering plaatsen.
* Gasten kunnen kiezen uit een ochtendarrangement (start tussen 10.00 en 11.00 uur) of een middagarrangement (start tussen 12.30 en 13.30 uur). In ieder restaurant worden de gasten verwacht en wordt rekening gehouden met de komst van deze gasten.
* Gasten kiezen bij welk restaurant ze willen starten (start- en eindpunt is altijd hetzelfde).
* De gerechten die inbegrepen zijn bij het arrangement van Happen en Stappen zijn: koffie met gebak, soep en lunch (ochtendarrangement) of hoofdgerecht (middagarrangement). 
* Gasten kunnen kiezen uit vlees, vis en vegetarisch.

Origineel Cadeau
Wil je iemand op een originele manier verrassen? Geef dan eens een arrangement Happen en Stappen cadeau! De cadeaubon staat garant voor een dagje smaakvol genieten. De gelukkige kan zelf een keuze maken uit één van de ruim 60 routes in Nederland en België.


Kenmerken van Happen en Stappen
Senioren, Groep volwassenen, Wandelroutes
Happen en StappenSeniorenGroep volwassenenWandelroutes

Klantenbeoordeling Happen en Stappen

 
(4 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenMarco Steenbergen, 28 mei 2018 Groep
Het een is de ander niet

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

We zijn gestart in Achterveld en werden daar prima ontvangen. Koffie en gebak waren lekker. Goed gevuld konden we starten. De wandeltocht was niet al te moeilijk en de uitleg hoe te lopen was prima. De tussenstop in Leusen was qua soep wel oké maar qua ambiance viel het wat tegen. Een veredelde snackbar, we waren blij dat we in Achterveld gingen dineren. Mooie route, onderweg nog een stukje historie meegepikt. Het diner was heerlijk en gezellig. Kortom de moeite waard, maar niet meer via Leusen

gwendola, 6 juli 2017 Groep
Kon beter.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Bij aankomst konden we niet kiezen wat voor gebak wij wilden hebben.Het was appelgebak 2 met en 2 zonder slagroom, kwam niet echt over alles met slagroom. Ons werd verteld dat wij tussen 17.00 en 18.00 uur moesten dineren. Bleek totaal niets van waar te zijn Hebben ons daardoor moeten haasten. De 2 afstanden waren voor het lopen te krap in tijd. Een afstand bleek de aanwijzing niet aanwezig te zijn hebben daardoor veel te ver doorgelopen en natuurlijk terug.

luna2012, 6 juni 2017 Groep
Zeer de moeite waard

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Een prachtige wandeling op een zonnige dag in het mooie Friesland. Duidelijke routebeschrijving! Goed verzorgd door de deelnemende restaurants! Minpuntje: onze komst was niet bekend bij de deelnemende restaurants, overigens het personeel heeft ons goed opgevangen!

Joep J., 6 juni 2017 Stel
Leuk concept. Niet de hele route was echt interessant.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

We hebben best een leuke middag gehad. Wel jammer was dat onze hond eerst niet door de receptie van Fletcher werd toegelaten. We hadden speciaal dit arrangement omdat de hond mee mocht. Naderhand mocht ze wel binnen en het personeel was er erg aardig voor. Een best groot deel van de route ging door een moderne wijk, wat weinig met Van Gogh te doen had.


Prijzen en tickets

leden
Cadeaubon ochtendarrangement van € 22,95 voor
€ 19,
20
Cadeaubon middagarrangement van € 28,95 voor
€ 25,
20
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 31 december 2019
te gebruiken t/m 31 januari 2020
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die toegang geven tot Happen & Stappen. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via iDeal of Creditcard. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Dit zijn nog geen geldige tickets: met behulp van de reserveringscode op het ticket dien je online een reservering te plaatsen. Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte vouchers wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Vouchers zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De vouchers zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2020. Let op: reserveren is verplicht!

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2019. De tickets zijn geldig t/m 31 januari 2020.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,50

Praktisch