Maatregelen coronavirus Happen en Stappen

Happen en stappen volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Let op: het ticket is pas geldig na reservering.

Happen en Stappen

€ 3,75 korting

Happen en Stappen: de lekkerste wandeltochten van Nederland en België.

Happen en Stappen combineert wandelen en eten. Het idee: één wandelroute, twee restaurants, drie gangen. Verspreid over Nederland en België zijn ruim 60 routes aangelegd. Iedere route wordt verzorgd door twee restaurants. Happen en Stappen heeft zowel een ochtend- als een middagarrangement.

Hoe ziet een dagje Happen en Stappen er uit?

  1. Jouw dag begint met ontvangst bij één van de restaurants met een lekker kopje koffie of thee met gebak.
  2. Hierna wandel je naar het tweede restaurant, waar je kunt opwarmen met een heerlijke kop soep.
  3. Vervolgens loop je wederom via een schitterende route weer terug naar het startpunt. Hier sluit je de dag af met een uitgebreide lunch of heerlijk hoofdgerecht.

Je bepaalt zelf bij welke van de twee aangesloten restaurants op de route je wil starten. Op www.happenenstappen.nl worden de routes gepresenteerd.

Aanvullende informatie

  • Je kunt kiezen uit een ochtendarrangement (start tussen 10:00 en 11:00 uur) of een middagarrangement (start tussen 12:30 en 13:30 uur). 
  • Je kiest zelf in welk restaurant je wilt starten, het start- en eindpunt is altijd hetzelfde restaurant.
  • Het ochtendarrangement bestaat uit: koffie/thee met gebak, soep en lunch. Het middagarrangement bestaat uit: koffie/thee met gebak, soep en hoofdgerecht.
    Er kan gekozen worden uit vlees, vis en vegetarisch.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Happen en Stappen. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Reserveren kan tot uiterlijk 18:00 uur één dag van tevoren, maar vol = vol. Daarom raden wij aan om zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket jouw reservering te plaatsen. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.