Theatervoorstellingen afgelast ivm coronavirus

Alle theaters hebben in verband met het coronavirus hun theatervoorstellingen voorlopig afgelast. Heb jij via de ANWB tickets gekocht voor één van deze theatervoorstellingen? Dan ontvang je binnenkort meer informatie van ons via de mail. Wij vragen iedereen dringend om ons niet te bellen, e-mailen of berichten via sociale media te sturen. Wanneer wij nieuwe informatie hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt er vanuit gaan dat wij ons best doen om tot een geschikte oplossing te komen, samen met het betreffende theater/producent. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Haal Het Doek Maar Op

Een musical over het leven als Nederlandse artiest in het schnabbelcircuit.

Haal Het Doek Maar Op

Lonneke en Rolf, beide artiest, ontmoeten elkaar op de begrafenis van een dierbare collega. Samen kijken ze terug op hun carrière en alle bijzondere momenten die ze hebben meegemaakt. Van mooie dromen die toch bedrog bleken te zijn en ruzies in de kleedkamer tot stiekeme verhoudingen en eindeloze busritten, al hun belevenissen passeren de revue.
Bekende Nederlandse nummers zoals Ritme van de Regen, Land van Maas en Waal en Brandend Zand zijn in het verhaal verweven.

De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en 20 minuten inclusief pauze.