Let op: tickets GPS audiotour Renzy pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Renzy volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

GPS audiotour Renzy

€ 7,50 korting

Ontdek het traditionele Hollandse landschap en de kleine historische steden van Zuid-Holland op een unieke manier: met een Renault Twizy!

Ga eropuit in een 100% elektrische en milieuvriendelijke Renault Twizy. De autootjes zijn geschikt voor twee personen en voorzien van GPS-navigatie met gedetailleerde kaarten die je langs een vaste route leiden. Terwijl je jouw ogen uitkijkt, vertelt de audiogids je alle ins en outs over de omgeving en bezienswaardigheden.

Duin & Strand GPS audiotour - duur 180 minuten

Beschikbaar vanaf 10 mei t/m 31 oktober

Ontdek Noordwijk en omgeving met de Duin en Strand tour. Deze authentieke kustplaats is zeker een bezoek waard. Rij door de vrije natuur, de zandduinen en langs Nederzandt. Voel de vrijheid!

Hollands Landschap GPS audiotour - duur 180 minuten

Beschikbaar vanaf 10 mei t/m 31 oktober

Windmolens, water en polders, je vindt het allemaal rond De Kaag. Rij op jouw gemak rond door dit typische Hollandse landschap.

Historie & Kastelen GPS audiotour - duur 180 minuten

Beschikbaar vanaf 10 mei t/m 31 oktober

De rijke historie van Nederland zie je terug in deze tour. Enigszins verscholen, maar met GPS goed te vinden, bekijk je de mooiste kastelen en luxe buitenhuizen.

Dahlia Showtuinen GPS audiotour - duur 180 minuten

Beschikbaar vanaf 18 augustus t/m 2 oktober

Geniet van de geuren en kleuren van de mooiste Dahlia's! Deze route bevat meerdere stops, zoals bij een authentieke Dahlia bloemkwekerij en de Dahlia showtuin van Kasteel Keukenhof. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Renzy voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Het ticket is geldig voor 2 personen voor de tour van jouw keuze. Je selecteert de tour tijdens het plaatsen van jouw bestelling.
  • De Renault Twizy autootjes zijn geschikt voor 2 personen.
  • De bestuurder dient 21 jaar of ouder te zijn en minstens 3 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. Je dient een geldig rijbewijs te kunnen tonen.
  • Van tevoren wordt er een borg gevraagd van € 150,-. Dit kan je via creditcard of pin voldoen.
  • Er geldt een eigen risico per gehuurde Renault Twizy van € 500,-
  • Het gebruik van alcohol is verboden.
  • Renzy beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.

Coronamaatregelen Renzy

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.