Maatregelen coronavirus GeoFort

GeoFort volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

GeoFort

15% korting

Het spannendste forteiland in de Nieuwe Hollandse Waterlinie waar alles in het teken staat van kaarten en navigatie.

Forteiland GeoFort

GeoFort is een Science Centre waarbij alles om de wereld draait. Op GeoFort verleg jij jouw grenzen en beleef je de wereld van X, Y, Z. Ga binnen en buiten de GeoExperience het experiment aan met oude, maar ook moderne geo-technieken! Je kan gedesoriënteerd raken in een donkere ondergrondse gang en je laten uitdagen in het doolhof.

Raak gefascineerd door de kaartschaal en projecties in de Kazerne, draai aan de 4D globe en ga miljoenen jaren terug in de tijd. Met Powers of Ten kan je inzoomen op het kleinste deel van jouw lichaam en uitzoomen tot aan het verste plekje in het heelal.

Ook kan je er speuren, klauteren en spelen in de Vleermuisspeurtuin van Staatsbosbeheer, maar ook wandelen, fietstochten maken, meedoen aan Minecraftworkshops en interessante rondleidingen. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij GeoFort voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van GeoFort.
  • Je dient de tickets geprint mee te nemen naar GeoFort.

Coronamaatregelen GeoFort

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.