Let op: tickets GaiaZOO pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. GaiaZOO volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

GaiaZOO

Tot € 6,- korting

In GaiaZOO is ZOOveel te beleven!
Land van ANWB GOUD

Leukste uitje van Nederland

Bezoek GaiaZOO en ontdek zelf waarom de dierentuin door ANWB-leden is verkozen tot Leukste uitje van Nederland. Ga op avontuur en stap in een wereld van dier en natuur. In GaiaZOO reis je in één dag de wereld rond!

Begin jouw reis in het koude, hoge Noorden van de Taiga. In dit gebied kom je oog in oog te staan met de grijze wolf, de wasbeer, het stinkdier, de rode panda’s en nog veel meer bijzondere dieren. In Taiga | Volière kan je de vogels boven jouw hoofd zien vliegen. Bewonder hier ook de grootste roofvogel van Europa: de machtige monniksgier.

Reis vervolgens naar het gebied Limburg: het hart van de ZOO. Maak in het limburgHUIS kennis met bijzondere en bedreigde diersoorten uit de omgeving. GaiaZOO fokt deze dieren om ze vervolgens uit te zetten in de vrije natuur.
Geniet in dit gebied van een ambachtelijke Limburgse vlaai en (h)eerlijke koffie terwijl je uitkijkt over Savanna!

In Savanna bewonder je de imposante neushoorns, statige giraffen én de koning der dieren: de indrukwekkende leeuw. Vanuit de SavannaLodge heb je een mooi uitzicht op de 400 grote flamingo’s.

Het laatste onderdeel van de reis belooft een bijzondere ervaring te worden. In Rainforest ontmoet je namelijk allerlei slingerende en klimmende apen. In het doodshoofdapen | Bos klimmen de apen zelfs boven jouw hoofd door de takken!

GaiaZOOmeravonden

Geniet in de avonduren van de meest bijzondere dieren ter wereld! Op vrijdag 14 augustus is GaiaZOO tot 20.00 uur geopend. Met een dagticket dat je via de ANWB aanschaft kun je op deze dagen de hele dag én avond ervaren hoe bijzonder onze aarde is. Neem een kijkje achter de schermen in het giraffen- en neushoornverblijf, bestel de lekkerste hapjes en drankjes bij de GaiaGRILL en ga op dieren ontdektocht door het regenwoud en door de Taiga.

Trouwe Ledenvoordeel

Hoe langer je ANWB-lid bent, hoe meer voordeel je ontvangt:

  • Blauw: € 4,- korting
  • Brons: € 4,50 korting
  • Zilver: € 5,- korting
  • Goud: € 5,50 korting
  • Platina: € 6,- korting

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij GaiaZOO. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.

Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Er kunnen niet meer dan 8 tickets in totaal besteld worden. Heb je meer dan 8 tickets nodig, plaats dan meerdere bestellingen.
  • Parkeertickets kunnen alleen online worden besteld. De dagkassa's in GaiaZOO zijn gesloten. Op je bezoekdag wordt bij de controle je e-ticket omgewisseld in een fysiek parkeerticket.

Coronamaatregelen GaiaZOO

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen:  Sommige paden zijn eenrichtingswegen

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan GaiaZOO met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Kerkrade voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.