Let op: tickets GaiaZOO pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. GaiaZOO volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

GaiaZOO

€ 3,50 korting

In GaiaZOO is ZOOveel te beleven!
Land van ANWB GOUD

Leukste uitje van Nederland

Bezoek GaiaZOO en ontdek zelf waarom de dierentuin door ANWB-leden is verkozen tot Leukste uitje van Nederland. Ga op avontuur en stap in een wereld van dier en natuur. In GaiaZOO reis je in één dag de wereld rond!

Begin jouw reis in het koude, hoge Noorden van de Taiga. In dit gebied kom je oog in oog te staan met de grijze wolf, de wasbeer, het stinkdier, de rode panda’s en nog veel meer bijzondere dieren. In Taiga | Volière kan je de vogels boven jouw hoofd zien vliegen. Bewonder hier ook de grootste roofvogel van Europa: de machtige monniksgier.

Reis vervolgens naar het gebied Limburg: het hart van de ZOO. Maak in het limburgHUIS kennis met bijzondere en bedreigde diersoorten uit de omgeving. GaiaZOO fokt deze dieren om ze vervolgens uit te zetten in de vrije natuur.
Geniet in dit gebied van een ambachtelijke Limburgse vlaai en (h)eerlijke koffie terwijl je uitkijkt over Savanna!

In Savanna bewonder je de imposante neushoorns, statige giraffen én de koning der dieren: de indrukwekkende leeuw. Vanuit de SavannaLodge heb je een mooi uitzicht op de 400 grote flamingo’s.

Het laatste onderdeel van de reis belooft een bijzondere ervaring te worden. In Rainforest ontmoet je namelijk allerlei slingerende en klimmende apen. In het doodshoofdapen | Bos klimmen de apen zelfs boven jouw hoofd door de takken!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij GaiaZOO. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.

Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Er kunnen niet meer dan 8 tickets in totaal besteld worden. Heb je meer dan 8 tickets nodig, plaats dan meerdere bestellingen.
  • Parkeertickets kunnen alleen online worden besteld. De dagkassa's in GaiaZOO zijn gesloten. Op je bezoekdag wordt bij de controle je e-ticket omgewisseld in een fysiek parkeerticket.

Coronamaatregelen GaiaZOO

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.