Tijdelijke stop ticketverkoop

De ticketverkoop van Fun Forest Venlo is vanwege omstandigheden tijdelijk stopgezet. Excuses voor het ongemak. Houd deze pagina in de gaten voor de herstart van de ticketverkoop.

Fun Forest Venlo

20% korting

Waan je een echte Tarzan bij Fun Forest Venlo. Slingerend door de bomen kom je telkens nieuwe uitdagingen tegen.

Fun Forest Venlo

Hoe hoog durf jij te klimmen? In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Het bos heeft 9 verschillende parcoursen, van 2,5 tot 15 meter hoogte. Je krijgt 3 uur lang de tijd om het bos te ontdekken, Mini’s klimmen 2 uur. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen jou wanneer dat nodig is.

Bij Fun Forest staat plezier voorop! Beleef het ultieme avontuur in de natuur door veilig te klimmen en te klauteren.

Let op: het ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Fun Forest Venlo voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De ANWB tickets zijn niet geldig voor kinderfeestjes of andere arrangementen.
  • Zelfstandig klimmen kán vanaf 1.10m, maar het wordt aangeraden dat de mini's tussen 1.10 en 1.30 begeleid worden door een mee klimmende volwassene (18+). Kinderen tussen 1.30m en 1.50m dienen op sommige parcours ook begeleid te worden door een volwassene (die mee klimt). 
  • Alle klimmers dienen een deelnameformulier in te vullen. Deze is te vinden in de bevestigingsmail die je twee dagen voor je activiteit ontvangt.
  • Fun Forest adviseert het volgende m.b.t. kleding: makkelijk zittende kleding en stevige (gesloten) schoenen. Klimmen met slippers, sandalen, Crocs of hakken is niet toegestaan Klik hier voor kledingadvies.
  • Losse voorwerpen, zoals telefoons, sleutels etc., zijn in de routes niet toegestaan. Hiervoor zijn er borgvakjes: het werkt als een garderobe: je levert je spullen in en je krijgt een label, die je zelfs aan jouw klimgordel kan bevestigen, en na jouw bezoek lever je het label in en krijg je je bezittingen terug. Het gebruik hiervan is gratis.
  • Let op: Tickets kunnen niet vanaf een telefoon gescand worden, neem de tickets dus uitgeprint mee!

Voor alle regels kunt u de veiligheidspagina raadplegen:  https://www.funforest.nl/fun-forest/veiligheid/

Fun Forest Klimbossen

Bij Fun Forest staat plezier op de eerste plaats. Maar ook heeft Fun Forest een sociale missie: een maatschappij waar door het avontuur sprake is van verbinding. Fun Forest creeert banen voor jonge mensen die verbinding zoeken. In het bos is iedereen gelijk, heeft iedereen elkaar nodig en helpt iedereen elkaar.  Er zijn diverse locaties in Nederland waar je een Fun Forest kunt vinden: Bekijk het volledige aanbod van de Fun Forests in Nederland.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.