Maatregelen coronavirus Fun Forest Almere

Fun Forest Almere volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Fun Forest Almere

20% korting

Wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je bij Fun Forest wel.

In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Het klimpark heeft 5 parcoursen, van 3 tot 17 meter hoogte. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen jou wanneer dat nodig is.

Bij Fun Forest staat plezier voorop! Beleef het ultieme avontuur in de natuur door veilig te klimmen en te klauteren.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Fun Forest Almere. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Wij bieden Fun Forest tickets aan vanaf een minimum leeftijd van 8 jaar. Zelfstandig klimmen mag al vanaf een minimum lengte van 1.30m/vanaf 8 jaar op de meeste parcours.
  • Kinderen tussen 1.30m en 1.50m dienen op enkele parcours onder begeleiding van een volwassene te klimmen.
  • Klimmers jonger dan 18 jaar dienen schriftelijke toestemming van een verantwoordelijke volwassene te tonen. Het formulier vind je op www.funforest.nl of aan de kassa in het klimpark.
  • Je dient eigen flexibele (werk)handschoenen mee te nemen. Heb je deze niet? Ze zijn ook verkrijgbaar aan de kassa bij de Fun Forest parken. Let op: hiervoor geldt op=op. 
  • Het dragen van dichte schoenen is verplicht. Bekijk het kledingadvies.
  • Je dient een eigen afsluitbare tas of rugzak mee te hebben om persoonlijke eigendommen zoals sieraden en telefoons in te bewaren. Deze wordt, wanneer je komt klimmen, door Fun Forest ingenomen als borg.

 Coronamaatregelen Fun Forest Almere

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.