Let op: tickets Forteiland Pampus pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Forteiland Pampus volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Forteiland Pampus

25% korting

Ga op avontuur bij het historische Forteiland Pampus, het man-made forteiland middenin het IJmeer.

Forteiland Pampus

Ben je op zoek naar avontuur? Vaar dan met de boot vanuit Muiden of Amsterdam IJburg naar het historische Forteiland Pampus en ga terug in de tijd. Op het onbewoonde Forteiland kan je vrij ronddwalen of je laten leiden door een gids. Stap in de luchtballon van Het Geheime Wapen en vlieg over de verdedigingsring rondom Amsterdam. Of doe een speurtocht door donkere gangen en beklim het fortdak met een fantastisch uitzicht.
Genieten van een goede kop koffie of een seizoen gerecht kan in het Pampus Paviljoen. Het gezegde 'Voor Pampus liggen' komt je vast wel bekend voor, maar weet je ook waar het vandaan komt? Ontdek het antwoord op Forteiland Pampus. Forteiland Pampus verlengt haar openingstijden en zal in de weekenden van november ook te bezoeken zijn! 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Forteiland Pampus voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Het ANWB ticket is alleen geldig in combinatie met een reservering van de veerdienst naar Pampus. Je neemt het ANWB ticket mee naar de veerdienst en laat deze hier scannen. Beide tickets zijn nodig voor toegang naar het Forteiland.
  • Op de veerboot is het voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om een mondkapje te dragen.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Hiervoor dien je wel een €0,- ticket voor aan te schaffen op de website van Pampus.

Coronamaatregelen Forteiland Pampus

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.