Floriade Expo 2022

Tot € 10,- korting

Kom genieten van een geweldige dag vol groen. Ontdek wereldse tuinen, groene kunst, lekker eten, duurzame innovaties en een te gek, groen kinderprogramma. Laat je verrassen op Floriade Expo 2022. Floriade is nog t/m 9 oktober geopend dus mis het niet!

Floriade Expo 2022

Samen onze steden leuker, mooier en duurzamer maken? Laat je inspireren op de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. T/m 9 oktober 2022 geniet je van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Duik in het thema ‘Growing Green Cities’. Maak een reis langs de vele in-bloei-staande tuinen of laat jezelf onderdompelen in het afwisselende kunst en cultuurprogramma. Kinderen kunnen op expeditie, ouders op proeverij, er is voor ieder wat wils. Floriade vindt slechts één keer in de 10 jaar plaats, dus mis het niet!

Let op: ticket moet nog verzilverd worden

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je het ANWB ticket in te wisselen voor een entreeticket van Floriade Expo 2022. Klik op de volgende link om het ticket in te wisselen: verzilverenOp het ANWB ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je dit doet. De tickets bij Floriade staan op naam. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar krijgen gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro  ticket voor aan te schaffen via de website van Floriade Expo 2022.
  • Na het verzilveren ontvang je tickets van Floriade. Deze entreetickets dien je mee te nemen op je bezoekdag. Je kunt deze tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het entreeticket geeft één dag toegang tot Floriade, inclusief een rit met de kabelbaan
  • Het Floriade-Park is zo toegankelijk mogelijk gemaakt, zodat iedereen kan genieten van groen. Klik hier voor meer informatie over de toegankelijkheid.
  • De tickets zijn exclusief een vervoersticket. Kom je met de auto? Neem de A6 richting Almere en volg de borden Floriade Parking. Vergeet niet vooraf een parkeerticket aan te schaffen tijdens het verzilveren van je ANWB ticket op www.floriade.com/anwb. Een parkeerticket kost € 14,50.
  • Kom je met het openbaar vervoer? Neem de trein naar station Almere Centrum. Pak de shuttlebus (vanaf busplein) of boot (vanaf opstapplaats Esplanade in het centrum, ongeveer 10 min. lopen) richting de Expo. We raden aan je ticket voor de shuttlebus of boot vooraf aan te schaffen tijdens het verzilveren van je ANWB ticket op www.floriade.com/anwb. Een ticket voor de shuttle bus kost € 5,-. Een bootticket kost € 4,50

Verblijf in het Leonardo Hotel Almere City Center

Maak jouw uitje compleet met een verblijf in het Leonardo Hotel Almere City Center. Het gaat om een 3-daags arrangement Flevoland. Het hotel bevindt zich midden in het centrum van Almere, naast de stadsschouwburg en op loopafstand van het station. Hoe langer lid, hoe meer voordeel. Bekijk het arrangement.

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website verkrijgbaar en niet in de ANWB-winkels.