Fiets en Wandelbeurs

Een Experience van de Fiets en Wandelbeurs: een mix van informatie en beleving!

Fiets en Wandelbeurs Online Experience

Het leukste event voor fietsers en wandelaars gaat dit jaar volledig digitaal onder de noemer: Fiets en Wandelbeurs Online Experience. Ze vindt niet in een "echte" beurshal plaats, maar is gewoon thuis, vanachter de computer of laptop, te bezoeken.  Je kan nieuwe routes en bestemmingen ontdekken, lezingen en workshops volgen en meedoen aan allerlei acties.

Startpunt

Startpunt voor jouw ontdekkingsreis is de online beurshal, waar je stands van bestemmingen en reisorganisaties met een paar klikken tevoorschijn tovert. Ook kan je chatten of videobellen met exposanten. Ben je op zoek naar advies? Schuif dan (online) aan tafel, en stel je vragen via de chat of via videobellen aan ervaren fietsers en wandelaars. Ook leuk: even langsgaan bij het Fiets- en Wandelcafé om jouw ervaringen te delen, niets zo leuk om verhalen uit te wisselen met gelijkgestemden. 

Avonturiers nemen je tijdens online lezingen mee op hun reizen door Europa. De workshops zijn dit jaar natuurlijk ook online en dat geeft je de mogelijkheid om gewoon thuis mee te doen én lekker mee te bewegen als jij dat wilt. 

Kortom: doe online inspiratie op voor het nieuwe fiets- en wandelseizoen!

Wat kan je allemaal doen

  • Bezoek bestemmingen of bezoek de e-bikemerken: klik op jouw gewenste bestemming en kies met welke regio of bestemming je in gesprek wilt komen. Alleen rustig rondkijken kan natuurlijk ook.
  • Lezingen: op vaste tijden zijn er lezingen te volgen; reis mee met avonturiers of auteurs. 
  • Workshops: hier kan je meedoen met bijvoorbeeld kookworkshops, een workshop 'navigeren met de gps' of live yoga. 
  • Fiets en Wandelcafé: even rustig bijkomen van alle indrukken óf in contact komen met andere bezoekers, meedoen aan een quiz of een wandelmaatje zoeken.