Maatregelen coronavirus Familiepark Nienoord

Familiepark Nienoord volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Familiepark Nienoord

Doe en ontdek Familiepark Nienoord!
Land van ANWB BRONS

De grootste buitenspeeltuin in Groningen

In Familiepark Nienoord kan je de hele dag heerlijk spelen, springen, glijden en rennen! In de grootste buitenspeeltuin in Noord-Nederland vind je diverse glijbanen, klimkastelen, springkussens en draaimolens. Neem ook een kijkje bij de dieren in de kinderboerderij en maak een leuk ritje in de trein.

Expeditie Nienoord

Lukt het jou om alle hindernissen op Expeditie Nienoord te overbruggen? Klim en klauter, volg de stapstenen en vind de juiste weg door het doolhof. Ondertussen geniet je van de prachtige natuur. Kom jij met droge voeten naar de overkant?

Ook leuk bij minder mooi weer

In de overdekte speelhal met onder andere een grote apenkooi kun je ook fijn spelen bij minder mooi weer. En voor de kleinsten is er de Ooievaarsstee. Dit overdekte speelhuis is speciaal ingericht voor onze jongste bezoekers.

Coronamaatregelen Familiepark Nienoord

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.