Maatregelen coronavirus Familiepark Nienoord

Familiepark Nienoord volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Familiepark Nienoord

Kom langs, doe en ontdek Familiepark Nienoord midden in de Groningse bossen op een prachtig landgoed in Leek.
Land van ANWB ZILVER

Familiepark Nienoord

Midden in de Groningse bossen, op het schitterend gelegen Landgoed Nienoord in Leek, vind je het Familiepark Nienoord. Ervaar zelf hoe leuk dit is!

Spelen

Op de speelpaardjes kan je volop in galop, als een heuse boer op de tractor, je kan van de reuzenglijbaan, heerlijk kliederen bij de zand- en waterplaats, (ver)dwalen in het doolhof, op het luchtkussen spring je zo hoog als dat je kan en met de helicopter vlieg je zo hoog als de wolken en heb je uitzicht over het hele park. 

Als het niet zulk mooi weer is

Dan leef je je uit in de grote apenkooi! Voor de allerkleinsten is er de Ooievaarsstee met het speelkasteel, en in de sofplayhoek zijn er zachte blokken.

Treinen

Bewonder de grote miniatuurwereld binnen, de modelspeelbaan buiten en maak zelf een ritje als reiziger met de miniatuurtrein van Nienoord Spoor. Op zon- en feestdagen is er het grootste miniatuurspoorbedrijf van Nederland. Dit wordt helemaal onderhouden door de enthousiaste vrijwilligers.

Expeditie Nienoord

De natuur samen verkennen. Op zoek naar diertjes op het land en in het water, bezoek het bijenhotel en vergeet niet om in alle stilte goed te luisteren. Wat hoor je eigenlijk allemaal? Ga op expeditie tijdens je bezoek aan het park Klim en klauter op de hindernissen en door de tunnels. Durf jij een kikker te kussen? Kinderen tot 8 jaar en kinderen die geen zwemdiploma hebben mogen de Expeditie alleen betreden onder begeleiding van ouders of van een volwassen begeleider.

Kinderboerderij

Een gezellige beestenboel met zeldzame huisdieren. Aai de konijnen in de knuffelweide, als een echte boer of boerin de koeien en geiten melken, als varkens op zoek naar truffels, voer samen met de boer de dieren en speel het kip-en-ei-spel.

Coronamaatregelen Familiepark Nienoord

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.