advertentie

Europa-Park

Rust, Duitsland
 
(7 beoordelingen)
Europa-Park  557

Koop nu entreetickets voor Europa-Park!

Koop nu

 • alttekst

Er is een plek waar op een paar passen van een Scandinavisch havenstadje een liefelijk Grieks dorpje ligt.

In 2018 staat Europa-Park in het teken van ‘Vive la France’

Let op: de tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.

Europa-Park zorgt ook in 2018 voor nieuwe belevenissen. Deze winter is het Franse themagebied onder handen genomen en komt in de markante 45 meter hoge zilveren bol een compleet nieuwe achtbaan. De indoorcoaster ‘Eurosat’ krijgt tegelijkertijd een nieuwe façade die de rijke Franse cultuur zal weerspiegelen. Daarnaast neemt Beertje Paddington komend jaar zijn intrek in Duitslands grootste attractiepark. In het Engelse themagebied vindt de marmelade-etende beer uit Peru zijn thuis en zal hij eveneens iedere dag schitteren in de nieuwe ijsshow.
 
Na 2014, 2015 én 2016 ontving Europa-Park ook in 2017 de ‘Golden Ticket-award’ voor beste attractiepark ter wereld. Om die positie te behouden zit het park niet stil. In de zomer van 2017 kwam de droom om te kunnen vliegen al uit; het park opende het grootste ‘flying theater’ van Europa. In ‘Voletarium’ vlieg je in een gigantische panorama-vliegsimulator over de mooiste plekjes van Europa.
 
In 2018 gaat alle aandacht uit naar het Franse themagebied. De grote bol die sinds 1989 de indoorcoaster ‘Eurosat’ herbergt krijgt na 80 miljoen bezoekers een compleet nieuwe baan en treinen. Er komt tevens een apart station voor gasten die de achtbaan met een VR-bril willen beleven: ‘Eurosat Coastiality’. Het verloop van de 900 meter lange achtbaan zal weinig afwijken van de oude baan die nog ontworpen is door de grondlegger van het park, Franz Mack.

Naast meer dan 100 attracties staat er ook komend jaar iedere dag zo’n 23 uur aan shows op de planken. Nieuw is de show in het Engelse ‘Globe Theatre’ waar we een reis door de Engelse geschiedenis maken. In ‘Bamboe Baai’ kun je de langste show ter wereld beleven. Deze duurt zo’n 4,5 uur en heet ‘The House of the Chinese National Circus’.  

Het tweede bezoek van het 2-dagenticket is geldig binnen 6 dagen na het eerste bezoek.


Kenmerken van Europa-Park
Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Groep volwassenen, Attractieparken
Europa-ParkGezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)Groep volwassenenAttractieparken

Klantenbeoordeling Europa-Park

 
(7 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenCuddly, 18 juni 2018 Groep
Beste park van Europa

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Geweldig park voor jong en oud. Al meerdere keren geweest en ze blijven vernieuwen en verrassen. Als je de mogelijkheid hebt, ga doordeweeks. Op vrijdag hadden we wachttijden van max 15min, op zaterdag was dit max 60min. Eén dag is echt niet genoeg om alles te doen, je hebt minimaal twee dagen nodig. Het enige minpunt is dat wij er bij de ingang achter kwamen dat er seniorentickets bestaan, terwijl deze bij ANWB dus niet te verkrijgen zijn. Gemiste kans voor een organisatie die zich toch zo inzet voor de ouderen! Helaas hebben wij dus €14 per ticket te veel betaald, maar houd hier dus rekening mee als je boekt.

Claassew, 26 april 2018 Gezin
Met recht gekozen tot het beste attractiepark ter wereld

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

inmiddels zijn wij de afgelopen jaren 3x 3 dagen (twee overnachtingen) in EuropaPark in Duitsland geweest. Het verveelt nooit, het blijft spectaculair, het is geweldig. Voor groot en klein, maar vooral voor groot met de talloze super 8-banen. Niet te vergeten de prachtige voorstellingen in de diverse theaters, telkens weer anders, telkens weer genieten. Kortom, als je van attractieparken houd, hier moet je geweest zijn. 4 uur rijden met de auto en je bent er. Één dag is te kort, boek een hotel bij het park en blijf er 3 dagen. Ik weet zeker dat je nog een keertje terug wilt.

Stekker, 7 september 2017 Gezin
Geweldig!!

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Wij zijn 2 dagen in Europa-Park geweest en het was geweldig! Geen extreem lange wachtrijen, vriendelijke mensen en prachtige attracties! Park was beide dagen tot 20:00 uur open. Dus attracties meerdere keren kunnen bezoeken. Met één woord...GEWELDIG!

MWokke, 20 augustus 2017 Gezin
Park vol entertainment

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Europa Park is geschikt voor alle leeftijden en de wachttijden zijn zeer acceptabel. Personeel is vriendelijk en hondenliefhebbers kunnen hun viervoeters ook nog meenemen! De attracties zijn uitdagend, goed verzorgd en de winkeltjes ogen gezellig. Kortom een aanrader voor degene die uitdaging en ontspanning zoekt. Wij vonden het heerlijk twee dagen te hebben, waardoor we genoeg tijd hadden en attracties soms 3 maal konden doen.

beanba, 18 augustus 2017 Stel
TOP TOP TOP

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Wat een geweldig park, volgend jaar wordt mijn man 60 en we nemen alle kinderen en kleinkinderen mee. complimenten voor het personeel / netheid/geen idioot lange wachtrijen wij hebben genoten BEDANKT
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Volwassenen 1 dag
€ 49,
50
Volwassenen 2 dagen
€ 94,
-
Kinderen 4-11 jaar 1 dag
€ 42,
50
Kinderen 4-11 jaar 2 dagen
€ 80,
-
Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 2 november 2018
te gebruiken t/m 4 november 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die toegang geven tot Europa-Park. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvang je binnen 5 tot 60 minuten per e-mail de e-tickets. Let op: Deze dien je te printen en vooraf in te wisselen bij de kassa van Europa-Park. De tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tussen 24 maart en 4 november 2018. Let op: Je dient dit ticket uit te printen!

Geldigheid
Tickets kunnen bij de ANWB besteld worden t/m 2 november 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tussen 24 maart en 4 november 2018. Het tweede bezoek van het 2-dagenticket is geldig binnen 6 dagen na het eerste bezoek.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Europa-park Strasse 2Rust, Duitsland
  Europa-park Strasse 2
  Rust, Duitsland
  Plan uw route
  Iedere dag van 9.00 tot 18.00 uur. Langere openingstijden in het hoogseizoen.

  Openingstijden

  Iedere dag van 9.00 tot 18.00 uur. Langere openingstijden in het hoogseizoen. Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar