Maatregelen Coronavirus Europa-Park

Europa-Park volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Europa-Park

Bestel tickets

Er is een plek waar op een paar passen van een Scandinavisch havenstadje een liefelijk Grieks dorpje ligt.
Land van ANWB GOUD

In vijftien Europese themagebieden vind je meer dan 100 attracties en shows die jouw wildste verwachtingen overtreffen.

Stap in Frankrijk in de Eurosat CanCan Coaster voor een ritje door nachtelijk Parijs. Bezoek een show in het Engelse Globe Theatre. Trotseer de golven in Holland tijdens Vliegende Hollanders. Verwen jezelf in Griekenland met heerlijke moussaka, gyros of een Griekse boerensalade. In IJsland krijg je een onvervalste adrenaline-kick door een ritje in blue fire Megacoaster. Slenter langs de zeven meter hoge Fontana di Paradiso en diverse architectonische schatten in het Italiaanse themagebied. En zie hoe sprookjes tot leven komen in het Grimms Sprookjesbos.

Naast meer dan 100 attracties staat er ook iedere dag zo’n 23 uur aan shows op de planken. Beleef bijvoorbeeld in ‘Bamboe Baai’ de langste show ter wereld: ‘The House of the Chinese National Circus’ duurt zo'n 4,5 uur.

Nieuwe familieattractie Snorri Touren

In Snorri Touren, genoemd naar de olijke, zesarmige octopus Snorri, ga je in 4,5 minuut op reis naar de bonte onderwaterwereld. Stap in de rubberboot en bewonder de zeven spannende landschappen, sommige lieflijk, anderen vol gevaren!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Europa-Park voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Het dragen van een mond- en neusbescherming is in Europa-Park verplicht. Neem dit zelf mee of koop het in Europa-Park.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.

We hebben op dit moment verschillende tickets in de verkoop:

  • Tickets geldig voor 1 dag: geldig voor een bezoek aan Europa-Park voor 1 dag.
  • Tickets geldig voor 2 dagen: geldig voor een bezoek aan Europa-Park voor 2 dagen.
    Het tweede bezoek van het 2-dagenticket is geldig binnen 6 dagen na het eerste bezoek.

Coronamaatregelen Europa-Park

Geopend vanaf: 29 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Deels geopend
Overige maatregelen: https://www.europapark.de/nl/informatie/laatste-informatie

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Let op: deze tickets zijn alleen verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.