advertentie

E-bike Xperience

Utrecht
 
(1 beoordeling)
E-bike Xperience  451

Profiteer van € 1,- korting op een entreeticket in de voorverkoop

€ 1,- korting

E-bike Xperience is hét testevent voor e-bikes.

Je vindt er maar liefst twee speciale testparcoursen, epowered by Bosch, die ook nog zijn voorzien van verschillende ondergronden. En heb je je favoriete e-bike gevonden? Laat je dan bij een van de aanwezige fietsmerken op de stand informeren waar je ‘m bij jou in de buurt kan krijgen.

Ga je voor een speed pedelec of hou je het toch liever bij een normale e-bike die geschikt is voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer? Dan ben je bij E-bike Xperience aan het juiste adres. Voor elk type e-bike is er een speciaal indoor testparcours aangelegd zodat jij je fiets kan testen onder alle omstandigheden! Op het parcours vind je bijvoorbeeld een helling maar ook een schelpen- en zandpad en voor de razendsnelle high speed e-bikes (speed pedelecs) is er een aparte strook waarbij over de gehele hallengte snelheden tot max 45 km/h bereikt worden.

Thema
Outdoorwalhalla Zwitserland is het themaland van E-bike Xperience. Zwitserland past perfect bij de recreatieve fietser. Geen massatoerisme, maar des te meer ongerept natuurschoon. Volg de ‘Grand Tour of Switzerland’ over E-bike Xperience en de Fiets & Wandelbeurs, en maak kan op mooie winnen. Een kaartje voor E-bike Xperience geeft tevens toegang tot de Fiets & Wandelbeurs. 

Meerdere onafhankelijke experts beantwoorden de moeilijkste vragen en geven informatie over accu’s, motoren en actieradius. En vergeet het ruime aanbod aan accessoires, verlichting, kleding, leasing, verzekering niet. Eén ding is zeker, na een bezoek aan dit event staat niks de aanschaf voor een e-bike je meer in de weg!
Kijk ook op www.ebikexperience.nl

Naast E-bike Xperience zijn er twee andere fietsevents in de Jaarbeurs Utrecht: De Fiets & Wandelbeurs en Bike MOTION Benelux. Een toegangskaart voor E-bike Xperience geeft tevens toegang tot deze events.


Kenmerken van E-bike Xperience
Senioren, Groep volwassenen, Familie (jong en oud)
Ebike XperienceSeniorenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)

Klantenbeoordeling E-bike Xperience

 
(1 beoordeling)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenReislustige thuisblijver, 25 februari 2017 Groep
Veel merken, activiteiten en goede begeleiding

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Leuke beurs met veelal voldoende personeel bij de stands, graag betere bewegwijzering voor ouderen op de beursvloer. Fietsmerken moeten hun producten beter zichtbaar maken voor ouderen, betere doorverwijzing naar de dealer in de buurt om een echte proefrit of periode te ervaren. Fietsparcours breder opzetten in één hal, MTB en vlak parcours beter om gescheiden te houden.


Prijzen en tickets

leden
Entree Voorverkoop van € 12,50 voor
€ 11,
50
Naast E-bike Xperience zijn er twee andere fietsevents in de Jaarbeurs Utrecht: De Fiets & Wandelbeurs en Bike MOTION Benelux. Een toegangskaart voor E-bike Xperience geeft tevens toegang tot deze events.

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 1 maart 2018
te gebruiken t/m 4 maart 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Ebike Xperience. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar Ebike Xperience. Ben je niet in de gelegenheid om online te bestellen? Je kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek op één van de volgende dagen: 2, 3 of 4 maart 2018.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 1 maart 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek op één van de volgende dagen: 2, 3 of 4 maart 2018.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Jaarbeursplein 63521 ALUtrecht Jaarbeurs Utrecht
  Jaarbeursplein 6
  3521 AL Utrecht
  Plan uw route
  Vrijdag 2 maart: 12.00 - 17.00 uur Zaterdag 3 en zondag 4 maart: 10.00 - 17.00 uur Naast Ebike Xperience zijn er twee andere fietsevents in de Jaarbeurs Utrecht: De Fiets & Wandelbeurs en Bike MOTION Benelux. Een toegangskaart voor Ebike Xperience geeft tevens toegang tot deze events.

  Openingstijden

  Vrijdag 2 maart: 12.00 - 17.00 uur
  Zaterdag 3 en zondag 4 maart: 10.00 - 17.00 uur

  Naast Ebike Xperience zijn er twee andere fietsevents in de Jaarbeurs Utrecht: De Fiets & Wandelbeurs en Bike MOTION Benelux. Een toegangskaart voor Ebike Xperience geeft tevens toegang tot deze events. Van 2 tot en met 4 maart

  Geopend

  Van 2 tot en met 4 maart

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Tea-Time

Oijen
(0 beoordelingen)
In deze gelegenheid kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van een authentieke High-Tea, een uitgebreide Engelse lunch of diverse variaties hierop.
Geen foto

Paintball Almere

Almere-Buiten
(0 beoordelingen)
Spanning en plezier in het grootste Paintball pretpark van Nederland.
Geen foto

Zuiderzee speelbos

Almere
(0 beoordelingen)
Het Zuiderzee speelbos is een ideale plek voor kinderen (en hun ouders) om spelenderwijs kennis te maken met de Flevolandse geschiedenis en natuur.
Geen foto

Zwembad De Waterdam

Volendam
(0 beoordelingen)
Hét recreatiebad van Edam-Volendam en omstreken, met binnen- en buitenaccommodatie