advertentie

E-bike Xperience

Utrecht
 
(1 beoordeling)
E-bike Xperience  451


E-bike Xperience is hét testevent voor e-bikes.

Je vindt er maar liefst twee speciale testparcoursen, epowered by Bosch, die ook nog zijn voorzien van verschillende ondergronden. En heb je je favoriete e-bike gevonden? Laat je dan bij een van de aanwezige fietsmerken op de stand informeren waar je ‘m bij jou in de buurt kan krijgen.

Ga je voor een speed pedelec of hou je het toch liever bij een normale e-bike die geschikt is voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer? Dan ben je bij E-bike Xperience aan het juiste adres. Voor elk type e-bike is er een speciaal indoor testparcours aangelegd zodat jij je fiets kan testen onder alle omstandigheden! Op het parcours vind je bijvoorbeeld een helling maar ook een schelpen- en zandpad en voor de razendsnelle high speed e-bikes (speed pedelecs) is er een aparte strook waarbij over de gehele hallengte snelheden tot max 45 km/h bereikt worden.

Thema
Outdoorwalhalla Zwitserland is het themaland van E-bike Xperience. Zwitserland past perfect bij de recreatieve fietser. Geen massatoerisme, maar des te meer ongerept natuurschoon. Volg de ‘Grand Tour of Switzerland’ over E-bike Xperience en de Fiets & Wandelbeurs, en maak kan op mooie winnen. Een kaartje voor E-bike Xperience geeft tevens toegang tot de Fiets & Wandelbeurs. 

Meerdere onafhankelijke experts beantwoorden de moeilijkste vragen en geven informatie over accu’s, motoren en actieradius. En vergeet het ruime aanbod aan accessoires, verlichting, kleding, leasing, verzekering niet. Eén ding is zeker, na een bezoek aan dit event staat niks de aanschaf voor een e-bike je meer in de weg!
Kijk ook op www.ebikexperience.nl

Naast E-bike Xperience zijn er twee andere fietsevents in de Jaarbeurs Utrecht: De Fiets & Wandelbeurs en Bike MOTION Benelux. Een toegangskaart voor E-bike Xperience geeft tevens toegang tot deze events.


Kenmerken van E-bike Xperience
Senioren, Groep volwassenen, Familie (jong en oud)
Ebike XperienceSeniorenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)

Klantenbeoordeling E-bike Xperience

 
(1 beoordeling)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenReislustige thuisblijver, 25 februari 2017 Groep
Veel merken, activiteiten en goede begeleiding

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Leuke beurs met veelal voldoende personeel bij de stands, graag betere bewegwijzering voor ouderen op de beursvloer. Fietsmerken moeten hun producten beter zichtbaar maken voor ouderen, betere doorverwijzing naar de dealer in de buurt om een echte proefrit of periode te ervaren. Fietsparcours breder opzetten in één hal, MTB en vlak parcours beter om gescheiden te houden.


http://www.ebikexperience.nl

Prijzen en tickets

Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. Kijk hier voor actuele prijzen.

Praktisch

  Adres

 • Jaarbeursplein 63521 ALUtrecht Jaarbeurs Utrecht
  Jaarbeursplein 6
  3521 AL Utrecht
  Plan uw route
  Vrijdag 2 maart: 12.00 - 17.00 uur Zaterdag 3 en zondag 4 maart: 10.00 - 17.00 uur Naast Ebike Xperience zijn er twee andere fietsevents in de Jaarbeurs Utrecht: De Fiets & Wandelbeurs en Bike MOTION Benelux. Een toegangskaart voor Ebike Xperience geeft tevens toegang tot deze events.

  Openingstijden

  Vrijdag 2 maart: 12.00 - 17.00 uur
  Zaterdag 3 en zondag 4 maart: 10.00 - 17.00 uur

  Naast Ebike Xperience zijn er twee andere fietsevents in de Jaarbeurs Utrecht: De Fiets & Wandelbeurs en Bike MOTION Benelux. Een toegangskaart voor Ebike Xperience geeft tevens toegang tot deze events. Van 2 tot en met 4 maart

  Geopend

  Van 2 tot en met 4 maart

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Diamant Museum Amsterdam

Amsterdam
(0 beoordelingen)
In een speciaal voor dit doel gerenoveerde villa aan het Museumplein is het Diamant Museum Amsterdam gevestigd.
Geen foto

DeLaMar Theater

Amsterdam
(0 beoordelingen)
Het DeLaMar Theater heeft een theatergeschiedenis die tot de verbeelding spreekt. Grote namen als Wim Kan, Wim Sonneveld en Freek de Jonge traden op in het vroegere Nieuwe de la Mar Theater aan het Leidseplein.
Geen foto

Archeologiehuis Zuid-Holland

Alphen a/d Rijn
(0 beoordelingen)
Het Archeologiehuis Zuid-Holland toont de bezoeker op unieke wijze een overzicht van de rijke geschiedenis van de provincie Zuid-Holland middels een breed scala aan archeologische vondsten, nieuwe media en doe-tafels.
Geen foto

De KOM, stadstheater en kunstencentrum

Nieuwegein
(0 beoordelingen)
DE KOM, stadstheater en kunstencentrum is sinds september 2012 gevestigd aan het Stadsplein. In het gloednieuwe gebouw komen vele vormen van kunst en cultuur samen.