advertentie

E-bike Xperience

Utrecht
 
(1 beoordeling)
E-bike Xperience  451


E-bike Xperience is hét testevent voor e-bikes.

Je vindt er maar liefst twee speciale testparcoursen, epowered by Bosch, die ook nog zijn voorzien van verschillende ondergronden. En heb je je favoriete e-bike gevonden? Laat je dan bij een van de aanwezige fietsmerken op de stand informeren waar je ‘m bij jou in de buurt kan krijgen.

Ga je voor een speed pedelec of hou je het toch liever bij een normale e-bike die geschikt is voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer? Dan ben je bij E-bike Xperience aan het juiste adres. Voor elk type e-bike is er een speciaal indoor testparcours aangelegd zodat jij je fiets kan testen onder alle omstandigheden! Op het parcours vind je bijvoorbeeld een helling maar ook een schelpen- en zandpad en voor de razendsnelle high speed e-bikes (speed pedelecs) is er een aparte strook waarbij over de gehele hallengte snelheden tot max 45 km/h bereikt worden.

Thema
Outdoorwalhalla Zwitserland is het themaland van E-bike Xperience. Zwitserland past perfect bij de recreatieve fietser. Geen massatoerisme, maar des te meer ongerept natuurschoon. Volg de ‘Grand Tour of Switzerland’ over E-bike Xperience en de Fiets & Wandelbeurs, en maak kan op mooie winnen. Een kaartje voor E-bike Xperience geeft tevens toegang tot de Fiets & Wandelbeurs. 

Meerdere onafhankelijke experts beantwoorden de moeilijkste vragen en geven informatie over accu’s, motoren en actieradius. En vergeet het ruime aanbod aan accessoires, verlichting, kleding, leasing, verzekering niet. Eén ding is zeker, na een bezoek aan dit event staat niks de aanschaf voor een e-bike je meer in de weg!
Kijk ook op www.ebikexperience.nl

Naast E-bike Xperience zijn er twee andere fietsevents in de Jaarbeurs Utrecht: De Fiets & Wandelbeurs en Bike MOTION Benelux. Een toegangskaart voor E-bike Xperience geeft tevens toegang tot deze events.


Kenmerken van E-bike Xperience
Senioren, Groep volwassenen, Familie (jong en oud)
Ebike XperienceSeniorenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)

Klantenbeoordeling E-bike Xperience

 
(1 beoordeling)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Toon alle beoordelingen
http://www.ebikexperience.nl

Prijzen en tickets

Er zijn momenteel geen tickets met ledenvoordeel verkrijgbaar. Kijk hier voor actuele prijzen.

Praktisch

  Adres

 • Jaarbeursplein 63521 ALUtrecht Jaarbeurs Utrecht
  Jaarbeursplein 6
  3521 AL Utrecht
  Plan uw route
  Vrijdag 2 maart: 12.00 - 17.00 uur Zaterdag 3 en zondag 4 maart: 10.00 - 17.00 uur Naast Ebike Xperience zijn er twee andere fietsevents in de Jaarbeurs Utrecht: De Fiets & Wandelbeurs en Bike MOTION Benelux. Een toegangskaart voor Ebike Xperience geeft tevens toegang tot deze events.

  Openingstijden

  Vrijdag 2 maart: 12.00 - 17.00 uur
  Zaterdag 3 en zondag 4 maart: 10.00 - 17.00 uur

  Naast Ebike Xperience zijn er twee andere fietsevents in de Jaarbeurs Utrecht: De Fiets & Wandelbeurs en Bike MOTION Benelux. Een toegangskaart voor Ebike Xperience geeft tevens toegang tot deze events. Van 2 tot en met 4 maart

  Geopend

  Van 2 tot en met 4 maart

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Biologische markt Zeeburg

Amsterdam
(0 beoordelingen)
Een gezellige markt met 12 kramen die elke woensdag van de maand plaatsvind.
Geen foto
Tot 60% korting

BODY WORLDS

Amsterdam
(13 beoordelingen)
Body Worlds, the happiness project
Geen foto

Beatrix Theater

Utrecht
(0 beoordelingen)
Centraal gelegen naast het station in Utrecht. Het Beatrix Theater trekt jaarlijks duizenden bezoekers met de succesvolle musicals van Joop van den Ende Theaterproducties.
Geen foto

Sloep varen in Amersfoort

Amersfoort
(0 beoordelingen)
Een sloep is eenvoudig te bedienen, je hebt geen vaarbewijs nodig en krijgt een uitgebreide instructie voor vertrek.