Drouwenerzand Attractiepark

Het voordeligste pretpark van Europa!

Bij Drouwenerzand is de toegang altijd inclusief alle attracties, vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs! Zo kun je heerlijk onbezorgd het park in en hoef je niet te zoeken naar kleingeld voor bijvoorbeeld een ijsje. 'Gesjouw' met tassen met koffie, thee en brood hoeft dus niet (mag wel). Een heerlijk dagje uit dus, met plezier voor iedereen!

De attracties en speeltoestellen bij Drouwenerzand Attractiepark zijn uitgezocht voor kinderen vanaf 3 jaar. Er zijn stoere attracties voor de echte durfals en rustige attracties en speeltoestellen voor de kleinere kinderen. Van de rustige oldtimerbaan tot de stoere Para Jump die over de kop gaat, er is voor de hele familie van alles te beleven!

In 2018 werd het park uitgebreid met de Freak Out, een attractie voor de stoere jeugd die nergens voor terugdeinst. In 2020 kwamen daar de Dumbo en de Dierenmolen bij en dit jaar nòg eens 2 leuke attracties voor de kleintjes: de Teacups en het Mini-rad. Kijk op de site van Drouwenerzand voor meer informatie, ook met betrekking tot de Covid ontwikkelingen. Denk je dat één dagje uit niet genoeg is? Drouwenerzand heeft ook een vakantiepark met veel verschillende overnachtingsmogelijkheden.