Theatervoorstellingen afgelast ivm coronavirus

Alle theaters hebben in verband met het coronavirus hun theatervoorstellingen voorlopig afgelast. Heb jij via de ANWB tickets gekocht voor één van deze theatervoorstellingen? Dan ontvang je binnenkort meer informatie van ons via de mail. Wij vragen iedereen dringend om ons niet te bellen, e-mailen of berichten via sociale media te sturen. Wanneer wij nieuwe informatie hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt er vanuit gaan dat wij ons best doen om tot een geschikte oplossing te komen, samen met het betreffende theater/producent. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Doornroosje de Musical

Musicalster Sita Vermeulen en tovenaarsduo Titus & Fien steken het sprookje Doornroosje in een nieuw jasje.

Doornroosje de Musical

Het prinsesje Doornroosje woont samen met haar drie peetmoeders, de drie goede feeën, in een prachtig paleis in een land hier ver vandaan. Op haar 21e verjaardag zal ze tot koningin worden gekroond. Maar de gemene tovernares Fien wil daar een stokje voor steken en zelf heerser van het land worden. Samen met haar man Titus bedenkt ze een betovering waardoor Doornroosje in een diepe slaap valt.
Zal de vreselijke spreuk van Fien ooit verbroken kunnen worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?

Swing en zing mee met de aanstekelijke liedjes, vrolijke dansjes en hilarische humor van deze magische familiemusical.

Kom verkleed!

Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en kom verkleed naar het theater! Je maakt dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket.
Na afloop van de voorstelling is er de mogelijkheid om met de acteurs op de foto te gaan en lekker te dansen bij de Sprookjesafterparty.

Deze voorstelling duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten. De voorstelling heeft geen pauze.