Dolfinarium

€ 12,55 korting

Ontdek de wondere waterwereld bij Dolfinarium!

Ontdek de wondere waterwereld van dichtbij!

Ontmoet de springende dolfijnen, kolossale walrussen, bulderende zeeleeuwen en hobbelende zeehonden. Bekijk de bijzondere bruinvissen en ervaar hoe roggen en haaien aanvoelen! Aan het eind van de dag weet jij alles over deze unieke dieren.

Beleef een dag vol plezier

Geniet samen van acht prachtige voorstellingen, vier stoere speeltuinen en kom lekker spetteren in de waterattractie Waterpret. Ga op avontuur door het park met het dierenpaspoort en ontdek met deze speurtocht de bijzondere zeezoogdieren. 
De gloednieuwe dolfijnenvoorstelling Oceania moet je gezien hebben!

Aanvullende informatie tickets

Momenteel hebben wij verschillende tickets in de verkoop voor Dolfinarium:

  • Regulier 2020 (excl. zomer)
    Dit ticket is het hele jaar geldig voor een bezoek aan Dolfinarium. Dit ticket is echter niet geldig in de periode van 1 juli t/m 31 augustus.
  • Zomer 2020
    Dit ticket is geldig voor een bezoek aan Dolfinarium in de periode van 1 juli t/m 31 augustus.

Standpunt ANWB

Er zijn partijen in Nederland die ernstige bezwaren hebben tegen het houden van dolfijnen in parken en aquaria. De ANWB heeft groot respect voor iedereen die zich inzet voor de bescherming van natuur, milieu en landschap. Het ligt alleen niet op onze weg om daar een mening over te vormen. Wij laten het over aan onze leden om voor zichzelf deze beslissing te nemen en te bepalen of zij het Dolfinarium wel of niet willen bezoeken.