Dolfinarium

€ 9,- korting

Deze kerstvakantie valt er van alles te beleven bij het Dolfinarium!

Het Dolfinarium opent deze winter speciaal haar deuren van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020. In het met prachtige kerstbomen en sfeervolle lichtjes versierde park geniet je tijdens deze winteropenstelling van alle dieren en voorstellingen. Er is echter nog veel meer te beleven!
Ontmoet bijvoorbeeld Wally en Wiep en ga met ze op de foto. Leef je helemaal uit op de springkussens in het indoor Winterspeelparadijs. Of kleur jouw eigen kerstbal en hang hem op in de kerstboom bij het kersthuis. Dien jouw mooiste kerstwens in en wie weet wordt jouw wens wel werkelijkheid!
Bij het grote kampvuur kan je jezelf lekker opwarmen en smikkelen van warme chocomel.

Standpunt ANWB

Er zijn partijen in Nederland die ernstige bezwaren hebben tegen het houden van dolfijnen in parken en aquaria. De ANWB heeft groot respect voor iedereen die zich inzet voor de bescherming van natuur, milieu en landschap. Het ligt alleen niet op onze weg om daar een mening over te vormen. Wij laten het over aan onze leden om voor zichzelf deze beslissing te nemen en te bepalen of zij het Dolfinarium wel of niet willen bezoeken.

Let op: tickets voor het Dolfinarium zijn alleen online te koop, niet in de ANWB-winkel.