Maatregelen coronavirus Dolfinarium

Dolfinarium volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Wij hebben de kaartverkoop voor dit uitje tijdelijk stopgezet vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hopen zo snel mogelijk weer tickets aan te kunnen bieden, houd daarvoor deze pagina in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

Dolfinarium

€ 12,55 korting

Ontdek de wondere waterwereld bij Dolfinarium!

Ontdek de wondere waterwereld van dichtbij!

Ontmoet de springende dolfijnen, kolossale walrussen, bulderende zeeleeuwen en hobbelende zeehonden. Bekijk de bijzondere bruinvissen en ervaar hoe roggen en haaien aanvoelen! Aan het eind van de dag weet jij alles over deze unieke dieren.

Beleef een dag vol plezier

Geniet samen van acht prachtige voorstellingen, vier stoere speeltuinen en kom lekker spetteren in de waterattractie Waterpret. Ga op avontuur door het park met het dierenpaspoort en ontdek met deze speurtocht de bijzondere zeezoogdieren. 
De gloednieuwe dolfijnenvoorstelling Oceania moet je gezien hebben!

Tot € 30,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 30,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verder ontvang je ook een wandel- en fietskaart, wandel- en fietsroutes en een rugzakje met lekkers. 
Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Dolfinarium:

Standpunt ANWB

Er zijn partijen in Nederland die ernstige bezwaren hebben tegen het houden van dolfijnen in parken en aquaria. De ANWB heeft groot respect voor iedereen die zich inzet voor de bescherming van natuur, milieu en landschap. Het ligt alleen niet op onze weg om daar een mening over te vormen. Wij laten het over aan onze leden om voor zichzelf deze beslissing te nemen en te bepalen of zij het Dolfinarium wel of niet willen bezoeken.