Maatregelen coronavirus Disneyland Paris

Disneyland Paris volgt de richtlijnen van de Franse overheid. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Disneyland Paris

Beleef een magische dag in Disneyland Paris.

Avondshow Disney Illuminations

Laat je betoveren bij het Kasteel van Doornroosje wanneer Mickey je door de duizelingwekkende Disney Illuminations avondshow leidt. Klassieke sprookjes en nieuwe verhalen komen tot leven met schitterend vuurwerk, ongelooflijke lichtprojecties en verbluffende speciale effecten.

Milieusticker

Disneyland Paris ligt buiten de permanente milieuzones. Alle Franse steden en departementen kunnen echter ook een tijdelijke milieuzone instellen bij ernstige smogvorming. Ons advies derhalve: ga je naar Frankrijk en komt je voertuig in aanmerking voor een milieusticker, bestel er dan een. Je komt dan niet voor verrassingen te staan. Meer informatie over Milieuzones in Frankrijk.

Coronamaatregelen Disneyland Paris
Disneyland Paris volgt de richtlijnen van de Franse overheid. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen