Maatregelen coronavirus Disneyland Paris

Disneyland Paris volgt de richtlijnen van de Franse overheid. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

Disneyland Paris

Beleef een magische dag in Disneyland Paris.
Land van ANWB ZILVER

Avondshow Disney Illuminations

Laat je betoveren bij het Kasteel van Doornroosje wanneer Mickey je door de duizelingwekkende Disney Illuminations avondshow leidt. Klassieke sprookjes en nieuwe verhalen komen tot leven met schitterend vuurwerk, ongelooflijke lichtprojecties en verbluffende speciale effecten.

Overnachten

Wil je je avontuur compleet maken en ook blijven slapen? Boek je 3-daagse arrangement Disneyland Paris! Drie dagen entree, overnachtingen en vele andere extra's zijn inbegrepen. 

Extra uitleg tickets

De ANWB tickets dienen aan de kassa van Disneyland® Paris omgewisseld te worden voor originele Disneyland® Paris tickets. Deze tickets zijn geldig op de dag van omwisselen. 1 dag/1 park tickets zijn geldig voor een bezoek aan Disneyland Park OF Walt Disney Studios Park. 1 dag/2 parken tickets zijn geldig voor een bezoek aan Disneyland Park EN Walt Disney Studios Park. Bij 2, 3 of 4 dagen tickets moet het volgende bezoek binnen 8 dagen na het eerste bezoek plaatsvinden.
Mini, Magic en Super Magic Tickets verschillen in datum van geldigheid en prijs (zodra je op "bestel tickets" klikt, vind je onderaan de pagina meer uitleg hierover).

Milieusticker

Disneyland Paris ligt buiten de permanente milieuzones. Alle Franse steden en departementen kunnen echter ook een tijdelijke milieuzone instellen bij ernstige smogvorming. Ons advies derhalve: ga je naar Frankrijk en komt je voertuig in aanmerking voor een milieusticker, bestel er dan een. Je komt dan niet voor verrassingen te staan. Meer informatie over Milieuzones in Frankrijk.


De tickets worden binnen vijf werkdagen per post verstuurd.