advertentie

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam
 
(50 beoordelingen)
Diergaarde Blijdorp  4,22550

Koop je ticket voor Blijdorp met € 10,50 korting

Tot € 10,50 korting

 • alttekst

In Diergaarde Blijdorp kijk je je ogen uit!

Diergaarde Blijdorp is een van Europa’s mooiste dierentuinen. In Blijdorp maak je in een dag een wereldreis, vol bijzondere ontmoetingen! Naast de reguliere tickets voor Diergaarde Blijdorp kan je nu ook tickets bestellen voor de exclusieve Blijdorp ZOOmeravond voor slechts €12,50!

Blijdorp ZOOmeravond: zaterdag 17 juni

Iedereen houdt van dieren en van de dierentuin. Daarom heeft de ANWB een speciale avondopenstelling georganiseerd voor ANWB-leden.

Tijdens de  Blijdorp ZOOmeravond kan je de stallen van de Aziatische olifanten en de spectaculaire vogelshow bekijken en kan je gratis mee met de Jungle Express tussen de werelden van Blijdorp. Muziek, een foodplein, een speciale ANWB route en ANWB stands maken de avond compleet. Je betaalt als ANWB lid slechts €12,50 (in plaats van €23,00) voor deze Blijdorp ZOOmeravond.

Praktisch 
• exclusieve avondopenstelling voor ANWB-leden
• zaterdag 17 juni 2017
• van 16.00 tot 22.00 uur
• €12,50 per persoon, voor jong en oud (normaal volwassenen €23,00 / kinderen €18,50)

Wat is er te doen?
• ANWB Plein met bar, muziek & barbecue
• Maak kennis met het mooie werk van de ANWB-vrijwilligers 
• spectaculaire vogelshow
• exclusieve kijkjes achter de schermen
• bezoek de stallen van de Aziatische olifanten
• speurtocht door de dierentuin
• gratis mee met de Jungle Express tussen de werelden van Blijdorp
• ga gratis op de foto en neem je herinnering mee naar huis.

Let op! Een Blijdorp jaarabonnement geeft geen toegang tot de Blijdorp ZOOmeravond.


Altijd te zien in Diergaarde Blijdorp:
Stap in de kleurrijke wereld van Amazonica: het grootste en mooiste vlinderparadijs van Europa.  Sta oog in oog met de mooie giraffen en zebra’s op de Afrikaanse savanne.

Beleef een van Europa’s mooiste dierentuinen en maak een wereldreis in een dag. Struin over de Afrikaanse savanne en sta oog in oog met de prachtige giraffen. In het Congoleese regenwoud wonen de okapi’s, zeldzame bosgiraffes. Laat je in het grootste vlinderparadijs van Europa omringen door kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders. In het overdekte Oceanium wandel je over de zeebodem en ontmoet zwartpunthaaien, zeeschildpadden en vele andere oceaanbewoners.

Kom op bezoek bij het jonge olifantje Sunay en zijn familie in het tropisch bos Taman Indah. En als je in Arctica de IJsgrot in duikt is er een grote kans dat de ijsbeertweeling Sizzel en Todz voor je neus in het water plonzen.

Langer in Rotterdam verblijven?
Binnenkort kun je hier je bezoek aan Diergaarde Blijdorp voordelig verlengen met een verblijf in het Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp.


Kenmerken van Diergaarde Blijdorp
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Dierentuinen
Diergaarde BlijdorpGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkDierentuinen

Klantenbeoordeling Diergaarde Blijdorp

 
(50 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenBert53, 19 maart 2017 Groep
Prima dag

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Het was een leuke dag in Blijdorp, het is en blijft een mooi park en wordt eigenlijk steeds beter door de verbouwingen en nieuwe onderkomens voor de dieren. Baby neushoorn was wel de topper. De kortingskaarten kwamen heel goed uit omdat we spontaan op het idee kwamen om naar Blijdorp te gaan op zondag 26-2 en op de ANWB site deze aanbieding tegenkwamen die tot 28-2 liep. Mazzel dat we dus net voor het einde van de actie op het idee kwamen om te gaan.

herminestrik, 11 maart 2017 Stel
Dagkaarten cadeau gegeven aan de kinderen

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Het was die dag enorm regenachtig en stormachtig! Veel dieren binnen, maar mijn kinderen hebben een reuze fijne dag gehad. Ze hebben genoten en ik kreeg een prachtige sleutelhanger cadeau met mijn lievelingsdier. De olifant! We komen snel weer!!!

Dijkwachter, 11 maart 2017 Gezin
Heerlijke dag

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Dankzij de februari korting van de ANWB is zo'n dagje uit nog te betalen. Met dochter weer eens naar Blijdorp geweest. Ondanks de ophokplicht en verbouwingen was er nog ruim voldoende te zien en hebben wij ons heel de dag prima vermaakt.

Haarenaar, 8 maart 2017 Gezin
Uitstekende ANWBservice en heerlijke dag

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

De dag voor vertrek mislukte mijn poging drie kortingskaarten te kopen bijna, maar de ANWB helpdeskmevrouw bleef mij online maar helpen, net zo lang tot het gelukt was. Ik paste op de kleinkinderen, terwijl de andere familie naar de tennisfinale in Ahoy ging. Het was gezellig druk op deze winterdag; de kleindochter maakte met haar mobieltje voor het eerst foto's; de bewegwijzering en plattegrond waren duidelijk; restaurant; winkel en andere voorzieningen waren schoon, bediening was vriendelijk. Een enorme variëteit aan dieren. Het enorme aquariumgedeelte was een fantastische afsluiting.

fam. Ens, 8 maart 2017 Gezin
Geen oordeel, wij konden onze tickets van de ANWB niet gebruiken.

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Op de website van de ANWB had ik tickets besteld met korting voor diergaarde Blijdorp in de veronderstelling dat ik die het hele seizoen zou kunnen gebruiken. We sliepen er een nachtje over want het is best veel geld voor 5 personen en na het weekend ging ik ze bestellen. Toen ik de tickets had uitgeprint kwam ik er achter dat ze t/m 28 febr. waren te gebruiken. Wij zouden met onze kleindochter gaan maar die waren niet bij ons t/m 28 febr. Weggegooid geld dus......... De ANWB nam de kaarten niet terug en had ook geen andere oplossing! Blijdorp kon ons ook niet helpen helaas..
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
vanaf 13 jr van € 23,- voor
€ 21,
-
3 t/m 12 jr van € 18,50 voor
€ 16,
50
Blijdorp ZOOmeravond entree - alleen 17 juni
€12,
50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 7 januari 2018
te gebruiken t/m 7 januari 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Diergaarde Blijdorp. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Diergaarde Blijdorp. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018. Een Blijdorp jaarabonnement geeft geen toegang tot de Blijdorp ZOOmeravond.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 7 januari 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 januari 2018.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Blijdorplaan 83041JGRotterdam Diergaarde Blijdorp
  Blijdorplaan 8
  3041JG Rotterdam
  Plan uw route

  Contact

  Bel 0900 - 1857 (€0,10 p/min)
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Dagelijks van 9:00 - 18:00 uur

  Openingstijden

  Dagelijks van 9:00 - 18:00 uur Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto
€ 1,50 korting

Koninklijke Burgers Zoo

Arnhem
(17 beoordelingen)
Koninklijke Burgers’ Zoo is een internationaal bekend modern dierenpark in een bosrijke omgeving, waar dieren zo natuurlijk mogelijk in zo groot mogelijke vrijheid leven.
Geen foto
€ 3,- korting

Madurodam

Den Haag
(23 beoordelingen)
Ontdek de grote verhalen van Nederland!
Geen foto

Dolfinarium

Harderwijk
(23 beoordelingen)
Spelen maakt gelukkig!