ANWB Ledendagen ZooParc Overloon

€ 7,50 korting

Op avontuur tussen de dieren in ZooParc Overloon.

ANWB Ledendagen ZooParc Overloon

ZooParc Overloon is vrijdag 2 t/m zondag 4 juni 2023 het domein van ANWB-leden. ANWB maakt het mogelijk om ZooParc Overloon op die dagen extra voordelig te bezoeken. Ga je mee op expeditie?

ZooParc Overloon

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de 7 verschillende expeditiegebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de expeditie voer je opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer… Op de plattegrond ontdek je met welke bijzondere diersoorten je kennis kunt maken in de verschillende expeditiegebieden.

Avonturenpaadjes

Zin om te klimmen en klauteren? Wijk dan af van de hoofdroute en neem de avonturenpaadjes. Deze sluippaadjes maken een bezoek aan ZooParc extra avontuurlijk. En daarnaast kunnen kinderen zich lekker uitleven in de grote speeltuin!

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Let op: je koopt een ticket voor vrijdag 2, zaterdag 3 of zondag 4 juni. Let goed op dat je tickets voor de juiste dag selecteert.  
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het park is geschikt voor rolstoelgebruikers.
  • Het ticket is exclusief parkeerticket. Je kunt vooraf via de website van ZooParc Overloon een parkeermunt aanschaffen of bij de kassa in het park.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar ZooParc Overloon te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.