Maatregelen coronavirus Zeehondencentrum Pieterburen

Zeehondencentrum Pieterburen volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. In verband met de coronamaatregelen zijn alle publiek toegankelijke locaties momenteel gesloten. Heb je via de ANWB tickets besteld voor dit uitje en heb je een vraag over jouw tickets? Neem dan contact met ons op via het contactformulier (je vindt het contactformulier op deze pagina, aan de rechterkant, in het blok 'heb je een vraag?')

Zeehondencentrum Pieterburen

Kom zeehonden kijken bij Zeehondencentrum Pieterburen!

Zeehondencentrum Pieterburen

Met een bezoek aan het Zeehondencentrum in Pieterburen breng je een bezoek aan een echt zeehondenziekenhuis! In Pieterburen vind je dieren die in de problemen zijn gekomen en hier worden behandeld en verzorgd door specialisten en vrijwilligers. In het Zeehondencentrum leer je, aan de hand van diverse activiteiten, meer over de zeehond en zijn leefgebied: de Waddenzee. 
Dankzij de bezoekers van het Zeehondencentrum is het voor het team mogelijk dag en nacht klaar te staan voor dieren in nood. Jouw bezoek is dus heel belangrijk voor de zeehonden en het Zeehondencentrum!

Coronamaatregelen Zeehondencentrum Pieterburen

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.