Maatregelen coronavirus Zeehondencentrum Pieterburen

Zeehondencentrum Pieterburen volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Let op: het Zeehondencentrum in Pieterburen heeft tijdelijk haar deuren gesloten, omdat een vrijwilliger besmet is met het coronavirus. Alle vrijwilligers zullen in Pieterburen in quarantaine gaan, bezoekers zijn voorlopig niet welkom. Wij hebben de kaartverkoop voor dit uitje tijdelijk stopgezet vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hopen zo snel mogelijk weer tickets aan te kunnen bieden, houd daarvoor deze pagina in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

Zeehondencentrum Pieterburen

€ 1,50 korting

Kom zeehonden kijken bij Zeehondencentrum Pieterburen!

Met een bezoek aan het Zeehondencentrum in Pieterburen breng je een bezoek aan een echt zeehondenziekenhuis! In Pieterburen vind je dieren die in de problemen zijn gekomen en hier worden behandeld en verzorgd door specialisten en vrijwilligers vanuit de hele wereld. 
Er zijn volop activiteiten waarbij je alles kunt leren over zeehonden en natuurlijk hun leefgebied: Werelderfgoed de Waddenzee.

Buiten kun je ook zeehonden bekijken in hun bassins terwijl je ondertussen op het terras zit of lekker vies wordt van de Waddenspeelplaats. Je kunt een rondleiding achter de schermen krijgen of misschien de Waddenzee op met de Happy Seal. Want regelmatig zijn er tochten om zeehonden in het wild te spotten of herstelde zeehonden vrij te laten.

Dankzij de bezoekers van het Zeehondencentrum is het voor het team mogelijk dag en nacht klaar te staan voor dieren in nood. Jouw bezoek is dus heel belangrijk voor de zeehonden en het Zeehondencentrum!

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.