Let op: tickets WILDLANDS pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. WILDLANDS volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Tot € 8,50 korting

Ontdek nieuwe werelden, ontmoet bijzondere dieren en beleef spannende avonturen in WILDLANDS!
Land van ANWB BRONS

Op avontuur in WILDLANDS

Maak in één dag een wereldreis in WILDLANDS! In Jungola ervaar je de wereld van de tropische jungle. En vaar met een boot over Rimbula River langs slingerapen, ringstaartmaki’s en de reusachtige Aziatische olifanten, die als je gelukt hebt net een bad nemen naast je boot! En spot jij het jonge olifantenkalfje Ka Yan? Een stukje verderop ligt Serenga, waar je met een truck over de Savanne rijdt en zo zebra’s, gnoes, struisvogels, neushoorns en de indrukwekkende leeuwen op de Leeuwenberg tegenkomt. Ook is er voor de echte durfal de achtbaan Tweestryd, waarbij je door een oude mijn racet. In Nortica beleef je de wereld van ijzige kou, kom je oog in oog te staan met ijsberen en ontmoet je speelse zeeleeuwen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij WILDLANDS voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit regel je tijdens het plaatsen van de reservering op de website van WILDLANDS.
  • Er geldt een maximum van 5 tickets per bestelling.
  • WILDLANDS beschikt niet over een eigen parkeerterrein. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving van het park. Meer informatie over de parkeerterreinen en de tarieven zijn te vinden op de websites van Q-Park en de gemeente Emmen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.

Coronamaatregelen WILDLANDS

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Tot € 50,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 50,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van WILDLANDS: bekijk alle accommodaties in Drenthe

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.